ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Συγκλονίζει η υπόθεση με το νεκρό βρέφος στο Καραμανδάνειο – Η μητέρα του δεν μπορεί να πιστέψει ότι το έχασε μέσα από την αγκαλιά της

Δυτική Ελλάδα: Συγκλονίζει η υπόθεση με το νεκρό βρέφος στο Καραμανδάνειο – Η μητέρα του δεν μπορεί να πιστέψει ότι το έχασε μέσα από την αγκαλιά της

Δυτική Ελλάδα: Συγκλονίζει η υπόθεση με το νεκρό βρέφος στο Καραμανδάνειο – Η μητέρα του δεν μπορεί να πιστέψει ότι το έχασε μέσα από την αγκαλιά της

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανάτου του μόλις 5 μηνών βρέφους στο Καραμανδάνειο. Ήταν σε ένα  δωμάτιο στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου παίδων της Πάτρας, όπου κοιμόταν η νεαρή μητέρα (φωτο) με το μόλις 5 μηνών κοριτσάκι της. Στο διπλανό κρεβάτι το αδελφάκι του ηλικίας 3 ετών το οποίο είχε κάταγμα και νοσηλευόταν επί ημέρες στο νοσοκομείο.

Η μητέρα δεν είχε που να αφήσει το βρέφος και το κρατούσε μαζί της. Το πρωί όμως όταν ξύπνησε, το βρήκε νεκρό. Οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν το κοριτσάκι αλλά δεν τα κατάφεραν. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία. Η οικογένεια ζητά απαντήσεις προκειμένου να διαπιστώσει ποια είναι η αιτία που πέθανε το βρέφος. Αν δηλαδή έχασε την ζωή του από ασφυξία τη αγκαλιά της μάνας ή από κάποιο άλλο λόγο. Η νεαρή μητέρα μεταφέρθηκε στην Αστυνομία για κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερη.

“Κοιμόμασταν αγκαλιά” λέει η μητέρα. Το πρωί ξύπνησα να πάω τουαλέτα και τι να δω; Ήταν μελανιασμένο. Άρχισα να φωνάζω τους γιατρούς. Δεν ξέρω τι έγινε αυτό περιμένουμε να μάθουμε κι εμείς”.

“Περιμένουμε να γίνει η νεκροψία να μάθουμε από τι πήγε το παιδί, δεν μπορεί να πήγε τόσο άδικα” λέει ο επίσης νεαρός σύζυγός της.

tempo24

Θάνατος 55χρονου στην Αβόρανη: Σε αυτοκτονία καταλήγει η αστυνομία, αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr