ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΜαγνήτισε τα βλέμματα η σύντροφος του Γιώργου Παπανδρέου – Η εμφάνιση της Γουέντι Κόνελ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μαγνήτισε τα βλέμματα η σύντροφος του Γιώργου Παπανδρέου – Η εμφάνιση της Γουέντι Κόνελ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μαγνήτισε τα βλέμματα η σύντροφος του Γιώργου Παπανδρέου – Η εμφάνιση της Γουέντι Κόνελ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ήταν 2014 στη Σκιάθο, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου συνάντησε για πρώτη φορά την 50χρονη Ολλανδή Γουέντι Κόνελι. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της γνωριμίας τους, η έλξη ανάμεσα στον πρώην πρωθυπουργό και την Ολλανδή personal trainer ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Η μετρίου αναστήματος γυναίκα και ο ψηλός Γιώργος Παπανδρέου έχουν πολλά κοινά: λατρεύουν και οι δύο την άθληση, αγαπούν την ιστορία και ακούνε την ίδια μουσική.

Οι πρώτοι ψίθυροι γύρω από τη φημολογούμενη σχέση του Έλληνα πολιτικού με μια «καλλίγραμμη Ολλανδή» γίνονται πρωτοσέλιδο τον Ιανουάριο του 2016. Όπως φαίνεται, δυο χρόνια και κάτι μετά, συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους και μάλιστα πλέον η Γουέντι συνοδεύει τον πρώην Πρωθυπουργό σε ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό της χώρας.

Όπως συνέβη και χθες στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Η Γουέντι βρέθηκε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων, δίπλα από τα παιδιά του Γιώργου Παπανδρέου για να ακούσει την ομιλία του…

Η σύντροφος του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα

   thebest.gr

Δυτική Ελλάδα: Οι επιστήμονες για το ενδεχόμενο μεγάλου σεισμού – Επιμένει ο Τσελέντης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr