ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Ιερέας αποκάλεσε “προδότη” τον βουλευτή Ανδρέα Ριζούλη, ενώ μιλούσε με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο!

Δυτική Ελλάδα: Ιερέας αποκάλεσε “προδότη” τον βουλευτή Ανδρέα Ριζούλη, ενώ μιλούσε με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο!

Δυτική Ελλάδα: Ιερέας αποκάλεσε “προδότη” τον βουλευτή Ανδρέα Ριζούλη, ενώ μιλούσε με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο!

Επίθεση από ιερέα δέχθηκε μέσα στην Μητρόπολη Αιγιαλείας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης.

Όπως αποκάλυψε ο Αχαιός βουλευτής μιλώντας στην εκπομπή SUPER B NEWS, βρέθηκε προ καιρού στην Μητρόπολη και ενώ συνομιλούσε με τον Μητροπολίτη κ. Αμβρόσιο για διάφορα θέματα, ιερέας που βρισκόταν πλησίον άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στον Ανδρέα Ριζούλη , για το θέμα της Συμφωνίας των Σκοπίων, χαρακτηρίζοντάς τον “προδότη”.

Ο κ. Ριζούλη αμέσως στράφηκε στον Μητροπολίτη Αιγιαλείας, λέγοντάς του “μάζεψε τον παπά”!

Το επεισόδιο δεν πήρε έκταση και μάλιστα , όπως είπε στην εκπομπή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε να το γνωστοποιήσει, αλλά μετά τις τελευταίες επιθέσεις που δέχονται οι αχαιοί βουλευτές του κόμματος , με αφορμή και τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου Θανάση Παναγόπουλου που αναρωτήθηκε πως θα μπορέσουν να επισκεφθούν οι βουλευτές την περιοχή για να ζητήσουν ψήφο από τους κατοίκους της περιοχής, θέλησε να ενημερώσει τους πολίτες για όσα μερικές φορές δεν βλέπουν το φως…

tempo24.gr

Αγρίνιο: Νέα κινητοποίηση από τους φοιτητές του ΔΠΦΠ – Κατάληψη και στα τρία Πανεπιστημιακά Τμήματα της πόλης (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr