ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΔυτική Ελλάδα: Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες στην κρίση των ψηφοφόρων

Δυτική Ελλάδα: Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες στην κρίση των ψηφοφόρων

Τα μεσάνυχτα της Μ. Δευτέρας ολοκληρώθηκε διαδικτυακή δημοσκόπηση, η οποία αφορούσε τις περιφερειακές εκλογές και κυρίως τους υποψηφίους περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας.
Η δημοσκόπηση, η οποία διεξήχθη από το lepantomag.gr διήρκησε από την Κυριακή 6 Απριλίου έως και την Κυριακή 13 Απριλίου. Το μοναδικό ερώτημα που υπήρχε ήταν «Ποιον θα ψηφίζατε για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, εάν διεξάγονταν οι εκλογές την προσεχή Κυριακή;».

Πρώτος σε προτιμήσεις ήρθε ο ανεξάρτητος κ. Θύμιος Σώκος, ο οποίος υποστηρίζεται από την ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 38,80%, δεύτερος ήρθε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Χατζηλάμπρου με ποσοστό 26,60%, τρίτος ο νυν περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας με ποσοστό 10,10%. Την τέταρτη θέση καταλαμβάνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Ρήγας με ποσοστό 9,40%, ενώ ακολουθεί ο υποψήφιος που έχει ρίζες στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης με ποσοστό 7,90%.
Η απάντηση «κανένας / άλλος» εξασφαλίζει ποσοστό 2,90%, ενώ ακολουθεί ο υποψήφιος του ΚΚΕ κ. Νίκος Καραθανασόπουλος με 1,40%, ενώ ακριβός ίδιο ποσοστό έχει ο ανεξάρτητος υποψήφιος και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Ζαφειρόπουλος και η Αριστερή Παρέμβαση του κ. Δημήτρη Δεσύλλα.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr