Δυτική Ελλάδα: “Έσβησε” Λίγο πριν πάρει το πτυχίο του – Η συγκινητική αναφορά του Καθηγητή Σταύρου Κουμπιά για την ξαφνική απώλεια του Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς

Η τοπική κοινωνία της Πάτρας δεν έχει ακόμη συνέλθει από την τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου του 24χρονου Εύζωνα Σπύρου Θωμά.

Χθες, έγινε η κηδεία του νεαρού σε κλίμα οδύνης.

Πολλά τα μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια, από συγγενείς, φίλους και συμπαίκτες του 24χρονου Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς.

Σήμερα ο Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου, Σταύρος Κουμπιάς γράφει: 

“Θρηνούμε τον φοιτητή μας…

Με βαθιά οδύνη το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών πληροφορήθηκε την αιφνίδια απώλεια του φοιτητή μας Θωμά Σπυρίδωνος του Χρήστου, ο οποίος υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία στην Προεδρική Φρουρά και επρόκειτο να ορκιστεί στην επόμενη ορκωμοσία των φοιτητών του Τμήματος.

Τα μέλη του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών εκφράζουν στους γονείς, στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος τα θερμότατα συλλυπητήρια τους και την συμπαράσταση τους στο βαθύ πένθος τους για τον άδικο και αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου και τους εύχονται να μπορέσουν να αντλήσουν δύναμη και υπομονή για να αντέξουν αυτό το σκληρότατο χτύπημα”.

tempo24.news

Συγκίνηση σήμερα στην παρέλαση της Προεδρικής Φρουράς – Τίμησαν τη μνήμη του Πατρινού Εύζωνα Σπύρου Θωμά – Παρών και συγκινημένος ο πατέρας του Χρήστος Θωμάς