ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Στο “σκαμνί” διαχειριστής πολυκατοικίας – «Τρύπα» χιλιάδων ευρώ στο ταμείο της πολυκατοικίας

Δυτική Ελλάδα: Στο “σκαμνί” διαχειριστής πολυκατοικίας – «Τρύπα» χιλιάδων ευρώ στο ταμείο της πολυκατοικίας

Δυτική Ελλάδα: Στο “σκαμνί” διαχειριστής πολυκατοικίας – «Τρύπα» χιλιάδων ευρώ στο ταμείο της πολυκατοικίας

Στο εδώλιο πρώην διαχειριστής πολυκατοικίας της Πάτρας ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση και μάλιστα πάνω από 50.000 ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας έχουν στραφεί ενάντια στον πρώην διαχειριστή και επίσης ιδιοκτήτη ο οποίος είχε αναλάβει την διαχείριση από το 20ο1 έως και το 2011. Όλα πήγαιναν καλά όταν μετά από 10 χρόνια εμφανίστηκε εκπρόσωπος συνεργείου καθαριότητας ο οποίος ζήτησε να πληρωθεί με ποσό άνω των 1500 ευρώ για υπηρεσίες που προσέφερε επί μήνες. Τότε μπήκαν ψύλλοι στον κόρφο των ιδιοκτητών. Και τελικά ανακάλυψαν πως στο ταμείο της πολυκατοικίας υπήρχε έλλειμμα που είχε φθάσει κοντά στις 60.000 ευρώ.

Η υπόθεση έφθασε στα αστικά δικαστήρια όπου ο πρώην διαχειριστής αποδέχθηκε την ευθύνη του αλλά για υπεξαίρεση 40.000 ευρώ. Οι ιδιοκτήτες του δέσμευσαν το διαμέρισμα με προσημείωση, όμως τον έσυραν και ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης. Έτσι κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Η υπεράσπισή του ισχυρίστηκε πως ο κατηγορούμενος λόγω ηλικίας έχει υποστεί άνοια, ενώ οι κατήγοροί του έλεγαν πως χαίρει άκρας υγείας.

Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του, η έδρα όμως ζήτησε πραγματογνωμοσύνη. Το ποσό φαίνεται μεγάλο όμως στο ταμείο της πολυκατοικίας έπρεπε να μπαίνουν και έσοδα από ένα διαμέρισμα που νοικιάζεται. Και αυτά τα χρήματα… έχουν εξαφανισθεί!

tempo24.gr

Γέννησε την κόρη της στην Εντατική λόγω γρίπης: «Θα τις έχανα και τις δύο» λέει ο σύζυγος (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr