ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταDisco Egellados από τον Τσελέντη – Χιούμορ αντί για πανικός

Disco Egellados από τον Τσελέντη – Χιούμορ αντί για πανικός

Disco Egellados από τον Τσελέντη – Χιούμορ αντί για πανικός

Όχι δεν είχε διάθεση να τρολάρει το lockdown, αλλά τον πανικό. Έτσι αιτιολόγησε τη χιουμοριστική του ανάρτηση στο facebook για τους σεισμούς στον Κορινθιακό ο γνωστός σεισμολόγος και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης. Και για να κάνει χιούμορ ένα σεισμολόγος πάει να πει ότι πράγματα είναι μάλλον καλά, παρόλο που το ταρακούνημα τα ξημερώματα της Τετάρτης έκαναν πολλούς να ξενυχτήσουν από το φόβο τους.

Η ανάρτηση του στο facebook:

Μία ανάρτηση για τις σεισμικές δονήσεις που ταρακουνούν τις τελευταίες ώρες τη Δυτική Ελλάδα έκανε ο Άκης Τσελέντης στο facebook. Όπως αναφέρει: 

Σας παραθέτω μερικούς από τους ΜΙΚΡΟσεισμούς της νύκτας που πέρασε, στην περιοχή το δυτικό τμήμα της οποίας ξεκινά στις ακτές απέναντι και το ανατολικό τερματίζει κοντά στα Τριζόνια.

Το φαινόμενο συνεχίζει φυσιολογικά ευτυχώς παρατηρήσαμε μια ύφεση τη νύκτα αλλά θα συνεχίσει για αρκετές ημέρες ευτυχώς με ίδιας τάξης μεγέθους γεγονότα.

Δεν έχουμε παρατηρήσει κάποια μετατόπιση προς το ρήγμα του Αιγίου. Την περιοχή την παρακολουθούμε με μεγάλη ακρίβεια γιατί μολονότι με το που έφυγα από την Πάτρα απαξιώθηκαν οι σεισμολογικές υποδομές του Πανμιου Πατρών παράλληλα το Γεωδυναμικό πύκνωσε τοποθετώντας πολλούς επιπλέον σεισμογράφους το δίκτυο του στη περιοχή. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα σε πραγματικό χρόνο εδώ www.gein.noa.gr.
Δεδομένου ότι εφέτος δεν θα χορέψετε στο ρυθμό του Καρνάβαλου διασκεδάστε με το shake της disco Egellados και μη ξεχνάτε ότι ο πανικός είναι 1000 φορές πιο επικίνδυνος από το σεισμό για αυτό και το χιούμορ;

Εφημερίδα Συνείδηση

Η ασφάλεια είναι θέμα αστυνομίας, όχι κοσμήτορα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr