ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΔιπλό κρούσμα κορονοϊού στην Παραμυθιά – Καραντίνα στο νοσοκομείο Φιλιατών

Διπλό κρούσμα κορονοϊού στην Παραμυθιά – Καραντίνα στο νοσοκομείο Φιλιατών

Διπλό κρούσμα κορονοϊού στην Παραμυθιά – Καραντίνα στο νοσοκομείο Φιλιατών

Θετική στον Covid – 19 αλλά ασυμπτωματική, μέχρι στιγμής, έχει βρεθεί και η 59χρονη αδελφή της 52χρονης από την Παραμυθιά, η οποία τη συνόδευε και διέμενε μαζί της.

Οι δύο αδελφές από την Παραμυθιά έχουν διακομιστεί και νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από τον Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η ιχνηλάτηση των επαφών τους συνεχίζεται από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε. Θεσπρωτίας. Ήδη έχουν ληφθεί άλλα έξι δείγματα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον και τον περίγυρο των δύο αδελφών και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Παραμυθιά: Σε καραντίνα το προσωπικό του Νοσοκομείου Φιλιατών

Υπενθυμίζεται ότι η 52χρονη από την Παραμυθιά νοσηλεύτηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Φιλιατών με πνευμονία. Με την επιβεβαίωση, όμως, ότι έχει προσβληθεί από Covid – 19, ολόκληρο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τέθηκε σε προσωρινή καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Κατόπιν, η 52χρονη διακομίστηκε και νοσηλεύεται, μαζί, πλέον, με την 59χρονη αδελφή της, στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

πληροφορίες: epirus-tv-news.gr/paramythia-online.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr