ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔιπλό χρυσό μετάλλιο για την μπύρα Ammoussa από την Δυτική Ελλάδα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Διπλό χρυσό μετάλλιο για την μπύρα Ammoussa από την Δυτική Ελλάδα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Διπλό χρυσό μετάλλιο για την μπύρα Ammoussa από την Δυτική Ελλάδα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μια ακόμα σημαντική διάκριση πέτυχε η Πατρινή μπύρα Ammousa του Γιώργου Ντάνου, σε διαγωνισμό που συμμετείχε. 

Πιο συγκεκριμένα πήρε την υψηλότερη διάκριση με Double Gold Medal στο διαγωνισμό European Beer Challenge 2019 που έγινε στο Λονδίνο. Ο διαγωνισμός αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους παγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμούς μπύρας και συμμετείχαν πάνω από χίλια προϊόντα από 40 χώρες.

Συμμετείχαν μεταξύ άλλων υψηλού επιπέδου ζυθοποιίες όπως ABInBev, Freedom Brewery, Waldhaus, Holba, Tommy’s Brewing, Thornbridge, L.B.F., και Barcelona Beer Company. Η Ammousa του Γιώργου Ντάνου πήρε διπλό χρυσό μετάλλιο «Double Gold Medal» ανάμεσα στις πιο ποιοτικές μπύρες του κόσμου και η βράβευση αυτή έρχεται για να επιβεβαιώσει την ανάδειξή της σε έναν καθαρά γαστρονομικό προϊόν που έχει πλέον αναγνωριστεί από όλο τον κόσμο.

“Δεν φαντάζεστε πόσο έχω συγκινηθεί” τόνισε ο Γιώργος Ντάνος, μιλώντας στο patrasevents.gr. “Είναι ακόμη μία αναγνώριση σε αυτή την προσπάθεια που κάνω με τόση αγάπη, δουλειά και ρίσκο.

Θα συνεχίσω να προσπαθώ αυτό που από την πρώτη στιγμή έβαλα σαν στόχο, να μην είναι η μπύρα μόνο ένα ένα καλοκαιρινό ποτό, να μην είναι μόνο ένα αναψυκτικό, να μην την πίνουμε μόνο για να ξεδιψάσουμε, αλλά να μας συμπληρώνει ή να μας αναδεικνύει το φαγητό, να μας δίνει γεύσεις, να μας δίνει αισθήσεις”.

Double Gold Medal για την Πατρινή Ammousa στο European Beer Challenge 2019!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο συγκεκριμένο διαγωνισμό η Πατρινή Ammousa ήταν η μοναδική ελληνική μπύρα που βραβεύτηκε. Η Ammousa έχει βραβευτεί στο παρελθόν και από τρεις ακόμη διαφορετικούς διαγωνισμούς.

Το 2017 πήρε την 2η θέση στο Πανελλήνιο διαγωνισμό οικιακής ζυθοποίησης που έγινε από τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδος  ενώ το 2018 πήρε ένα αστέρι στο παγκόσμιο διαγωνισμό γευσιγνωσίας Greatasteawards2018 που έγινε στο Λονδίνο, εκεί όπου βραβεύτηκε και χαρακτηρίστηκε μία από τις καλύτερες του κόσμου.

Τέλος, το 2019 πήρε την υψηλότερη διάκριση κερδίζοντας το Πλατινένιο βραβείο στο διαγωνισμό γεύσης-ποιότητας Olymp Awards – Food and Drinks Competitions 2019. Και να που τώρα στο Λονδίνο οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν, με την πορεία προς την κορυφή του κόσμου να μην έχει τέλος.

dete.gr
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr