ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαSuper LeagueΔιορθωτικές κινήσεις, χωρίς φιλικό

Διορθωτικές κινήσεις, χωρίς φιλικό

Οι προπονήσεις του Παναιτωλικού έχουν πλέον διαφορετικό χαρακτήρα από εκείνο των ημερών ανάμεσα σε δύο ματς και το προπονητικό τιμ προσπαθεί μέσω της δουλειάς που γίνεται να διορθώσει αδύνατα σημεία που έχουν προκύψει τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Ωστόσο ο Χάβος δε μπορεί αυτή τη εβδομάδα να δουλέψει ολοκληρωμένα στο τακτικό σκέλος της ομάδας, αφού ο Θεοδωρίδης και ο Βασιλείου δεν ήταν σε θέση να γυμναστούν  κανονικά.

Πόνους στο σημείο του περσινού τραυματισμού έχει ο Θεοδωρίδης και έκανε  θεραπείες, ενώ ο ελλιπώς γυμνασμένος Βασιλείου «έβγαλε» ενοχλήσεις στη γάμπα και έχει ακολουθήσει  ειδικό πρόγραμμα. Ο Βιγιαφάνες μπήκε  πλέον στους ρυθμούς των υπολοίπων και αυτές οι μέρες της διακοπής αναμένονται  «κερδοφόρες» για τον Αργεντινό, για  τον Μπεχαράνο, και για τον Ετζενγκέλε, οι οποίοι είναι σχετικά πίσω ο καθένας σε διαφορετικό βαθμό.

Οι ενέργειες για φιλικό διακόπηκαν λόγω  της σχετικής απαγόρευσης για το Σαββατοκύριακο, αλλά γίνονται από τώρα επαφές με ομάδες για το επόμενο, ή και εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Και πάντα βρίσκεται στα υπόψιν η επιλογή του διπλού με τη ομάδα Κ20.

 

Γιοκ… και στα φιλικά

Μετά την απόφαση για αναβολή όλων των επίσημων συναντήσεων, σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, για όλες τις Κατηγορίες, πολλές ομάδες προσανατολίζονταν στη διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Ούτε αυτό μπορεί να γίνει, όμως, καθώς η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι στο διάστημα από 1 έως 6 Οκτωβρίου  δεν θα γίνονται ούτε φιλικά παιγνίδια.

Πως μπορεί να το εξασφαλίσει αυτό; Με την εντολή  στις ΕΠΣ να μη ορίζουν διαιτητές κι αυτοί με την σειρά τους κινδυνεύουν με κυρώσεις αν αγωνιστούν σε οποιοδήποτε παιγνίδι χωρίς άδεια από την Ένωσή τους. Στις ερασιτεχνικές ομάδες υπάρχουν κάποια περιθώρια, διότι οι σχέσεις ανάμεσά τους είναι πιο κοντινές και μπορούν να παίξουν  χωρίς χρισμένους διαιτητές, αλλά με άλλους ανθρώπους (παράγοντες, παλαίμαχους, φιλάθλους) στο ρόλο αυτό. Κάτι τέτοιο σε επαγγελματικές ομάδες είναι σχεδόν ακατόρθωτο.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr