ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΔιοργανώσεις και events δεν αρκούν να φέρουν νέα ξενοδοχεία στο Αγρίνιο

Διοργανώσεις και events δεν αρκούν να φέρουν νέα ξενοδοχεία στο Αγρίνιο

Διοργανώσεις και events δεν αρκούν να φέρουν νέα ξενοδοχεία στο Αγρίνιο

Μετά από δύο χρόνια πανδημικών περιορισμών ο 14ος Ημιμαραθώνιος  «Μιχάλης Κούσης» στο Αγρίνιο, όπως αναμένονταν, χαρακτηρίστηκε από πολύ μεγάλη συμμετοχή. Η οποία όμως θα μπορούσε να ήταν και ακόμη μεγαλύτερα αν η πόλη διέθετε ξενοδοχεία για να φιλοξενήσει τον κόσμο που ήθελε να έρθει στο Αγρίνιο το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αθλητικός σύλλογος από την Αθήνα προγραμμάτιζε τη συμμετοχή του στη διοργάνωση με σχεδόν 100 αθλητές του να θέλουν να συμμετάσχουν, αλλά μην έρχονται τελικά στο Αγρίνιο, αφού δεν βρήκαν που να μείνουν…

Δεν είναι πρώτη φορά που παρατηρείται κάτι τέτοιο, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις με άλλες διοργανώσεις ή events, που έδειξαν ότι υπάρχουσες διαθέσιμες κλίνες στην πόλη δεν φτάνουν για να καλύψουν τη συνηθισμένη ζήτηση και τη ζήτηση που προκύπτει από κάποια διοργάνωση που προσελκύει επισκέπτες στην πόλη.

Και εδώ είναι που ανακύπτει το πρόβλημα. Και αυτό γιατί σημειακά μέσα στο ημερολόγιο μπορεί να «κάτσουν» δύο ή τρία μικρά χρονικά διαστήματα, που λόγω κάποιου γεγονότος, τα ξενοδοχεία της πόλης να έχουν 100% πληρότητα. Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν αρκεί προκειμένου για να φέρει νέες επενδύσεις στα ξενοδοχεία.

Για να έρθουν νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στο Αγρίνιο χρειάζεται μάλλον μια συνολικότερη αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής στο μεγαλύτερο δυνατόν εύρος του ημερολογίου. Και αυτό δεν υπάρχει ακόμη τουλάχιστον…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

H Τουρκία πάντα θα τη γλιτώνει με κυρώσεις σε άτομα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ