Δύο βραβεία στον Ράφαελ

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Ράφαελ Μπρακάλι,  ψηφίστηκε ως κορυφαίος στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ  για τα  παιχνίδια  με τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο. Χθες  έγινε η απονομή των δύο βραβείων, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΑΫΦΑΝΤΗΣ» που είναι χορηγός του Παναιτωλικού.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας  δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τα βραβεία, αλλά θα ήμουν περισσότερο αν είχαμε πάρει και στους δύο αγώνες τη νίκη. Θέλω να τα αφιερώσω στην οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον κόσμο και τους καλώ να πιστεύουν στην ομάδα μας».

Ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Γιώργος Αϋφαντής που έκανε την απονομή δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά απονείμαμε σήμερα τα βραβεία στον Ράφαελ Μπρακάλι, τον φύλακα άγγελο της εστίας του Παναιτωλικού. Έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή που συμβάλει στα καλά αποτελέσματα της ομάδας, στον οποίο ευχόμαστε να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλά, ώστε το τέλος της σεζόν να βρει τον Παναιτωλικό πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα δείχνει σταθερότητα και τα αποτελέσματα δικαιώνουν τη δουλειά που κάνει».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr