ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜε Δημοτικό Συμβούλιο κάθε εβδομάδα «απειλεί» ο Ν. Καραπάνος για να πάρει απαντήσεις

Με Δημοτικό Συμβούλιο κάθε εβδομάδα «απειλεί» ο Ν. Καραπάνος για να πάρει απαντήσεις

Με Δημοτικό Συμβούλιο κάθε εβδομάδα «απειλεί» ο Ν. Καραπάνος για να πάρει απαντήσεις

«Βλέποντας τον κ. Κώστα Λύρο να μην απαντά σε καμία ερώτηση, που γίνεται από την αντιπολίτευση του Δήμου μας, και προσωπικά από εμένα και τον συνδυασμό μας, υποχρεούμαι με πρωτοβουλία μας, να συγκαλέσουμε εντός 6 ημερών το  Δημοτικό Συμβούλιο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου μήπως και πάρουμε απαντήσεις για ένα θέμα που ταλανίζει την πόλη μας, αλλά και τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Δημοτική Αρχή Λύρου!!!»

Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος το αίτημα της παράταξής του για σύφκλιση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου για το μεταναστευτικό ζήτημα. Κυρίως όμως με αυτό τον τρόπο σχολιάζει την έως τώρα στάση του δημάρχου.

Και ο Ν. Καραπάνος δηλώνει αποφασισμένος να πάρει τις απαντήσεις, που όπως λέει αρνείται η δημοτική αρχή. «Είμαστε αποφασισμένοι, αν χρειαστεί και αν ο Κώστας Λύρος συνεχίζει να αγνοεί σχεδόν όλη την αντιπολίτευση του Δήμου  μας, χωρίς να απαντάει σχεδόν ποτέ σε τίποτα, κάθε εβδομάδα να συγκαλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο για καίρια θέματα  που αφορούν την τοπική μας κοινωνία!»

Εφημερίδα Συνείδηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr