ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΔημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας: Όλα ανοιχτά για το Open Mall

Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας: Όλα ανοιχτά για το Open Mall

Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας: Όλα ανοιχτά για το Open Mall

Όλα ανοιχτά παραμένουν αναφορικά με το Open Mall της Αμφιλοχίας όπως έγινε γνωστό στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Ε​ιδικότερα, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσούλας, απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστα Κοπίδη, η ένταξη του Open Mall έγινε βιαστηκά από την προηγούμενη δημοτική αρχή και δεν προέβλεπε καν τη σύνταξη μελετών.

Η τεχνική υπηρεσία του δήμου αδυνατεί να συντάξει τις μελέτες για το έργο και γι’ αυτό έγινε τροποποίηση στο πρόγραμμα για το Open Mall και εντάχθηκε η σύνταξη μελετών από ιδιώτες.

Όπως ανέφερε ο κ. Κατσούλας, οι ενέργειες γίνονται από κοινού με το Επιμελητήριο και αναμένεται η έγκριση της τροποποίησης με την οποία θα μπει τεχνικός σύμβουλος που θα τρέχει όλο το «πακέτο», τόσο του δήμου, όσο και του Εμπορικού Συλλόγου, καθώς και αυτός από τη μεριά του αντιμετωπίζει κάποιες αδυναμίες στην εκτέλεση του έργου.

Έπειτα οι μελέτες θα δημοπρατηθούν άμεσα, όπως υποστήριξε ο Δήμαρχος.

Άλλωστε ο προγραμματισμός είναι στις αρχές του 2021 να προχωρήσει η εγκατάσταση του Smart City και το καλοκαίρι να κατασκευάζονται τα έργα πολιτικού μηχανικού, όπως τα χαρακτήρισε ο κ. Κατσούλας. Παράλληλα σε αυτό το διάστημα να γίνουν και τα έργα των ιδιωτών.

Με λίγα λόγια ακόμη οι εκκρεμότητες είναι πολλές και το Open Mall παραμένει μακριά ακόμη και στη θεωρία, πόσο μάλλον στην πράξη.

karvasaras.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr