ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΔημοτικό Συμβούλιο: Αποχώρησε από τη συνεδρίαση η παράταξη Καζαντζή

Δημοτικό Συμβούλιο: Αποχώρησε από τη συνεδρίαση η παράταξη Καζαντζή

Με αιχμές κατά της δημοτικής αρχής για «προεκλογικές φιέστες»

Καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή για «διπλές εγκαινιάσεις έργων και προεκλογικές φιέστες», αποχώρησε από την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

Με την εκκίνηση της συνεδρίασης, επικεφαλής της παράταξης Νίκος Καζαντζής πήρε το λόγο και διάβασε μια ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο για «αγχωμένη δημοτική αρχή που εγκαινιάζει δύο φορές τα ίδια έργα επειδή βρίσκεται σε αμηχανία», και παραδίδοντας το έγγραφο στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργο Γρίνο, τα μέλη της παράταξης αποχώρησαν.
Τον λόγο πήρε ο Παύλος Μοσχολιός, δήμαρχος Αγρινίου, ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν που σημάδεψε την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πριν τις εκλογές, λέγοντας «πενία τέχνας κατεργάζεται». Όπως είπε στη συνέχεια, οι δημότες γνωρίζουν το έργο της δημοτικής αρχής αλλά και τον ορίζοντα υλοποίησης και μοιραία κάποια έργα έτυχε να εγκαινιαστούν ημερολογιακά κοντά στις εκλογές του Μαΐου. Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι η συγκεκριμένη παράταξη χαρακτηρίζεται από «έλλειμμα στον ειρμό της σκέψης της» και για το λόγο αυτό «δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσεις τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr