ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔημοτική Αρχή Ξηρομέρου: Κάποιοι έδειξαν ότι είναι με αυτούς που κλέβουν το νερό

Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου: Κάποιοι έδειξαν ότι είναι με αυτούς που κλέβουν το νερό

Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου: Κάποιοι έδειξαν ότι είναι με αυτούς που κλέβουν το νερό

Γαλούνης και Στάϊκος στο «κάδρο» των ευθυνών για την παράταξη Τριανταφυλλάκη

«Η ύδρευση είναι ανταποδοτική υπηρεσία και δεν μπορεί περίεργες και αυθαίρετες συμπεριφορές κάποιων, να τις πληρώνουν όλοι οι άλλοι, γιατί αυτό συμβαίνει σήμερα. Κάποιοι πληρώνουν και χρεώνονται υπέρογκα για να έχουν κάποιοι νερό παράνομα και δωρεάν» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη του δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη εκφράζοντας παράλληλα την πολιτική της βούληση να βάλει τέλος στις παράνομες συνδέσεις που υπάρχουν στο δίκτυο.

Ωστόσο εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Ξηρομέρου η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, με πρώην δήμαρχο Ερ. Γαλούνη, και η ελάσσονα αντιπολίτευση, με επικεφαλή τον τέως δήμαρχο Π. Στάϊκο, όχι μόνο δεν καταδίκασαν τις επιθέσεις και τους προπηλακισμούς που δέχθηκαν οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία ύδρευσης καθώς και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος, αλλά αντιθέτως έκαναν προσωπικές επιθέσεις με υβριστικές αναφορές και χαρακτηρισμούς μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Στο Δημοτικό Συμβούλιο όμως οι μάσκες έπεσαν. Κάποιοι έδειξαν ότι είναι με τους παρανομούντες που κλέβουν το νερό με το έτσι θέλω» σημειώνει με νόημα η παράταξη του Γ. Τριανταφυλλάκη και προσθέτει: «Το διάτρητο δίκτυο, οι παράνομες συνδέσεις στον κεντρικό αγωγό, συνδέσεις χωρίς ρολόγια, απλήρωτοι λογαριασμοί για χρόνια έγιναν με ανοχή και συνενοχή όλα αυτά τα χρόνια. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμα. Έτσι τους μάθανε όλα τα προηγούμενα χρόνια, άρα έτσι να συνεχίσει μέχρι να καταρρεύσει όλο το σύστημα. Πριν φτάσει το νερό στον Αστακό στους πολίτες, πρέπει να πάρουν πρώτα οι παράνομες. Η πόλη του Αστακού ουσιαστικά σε εκβιασμό σε ομηρία. Η δημοτική αρχή έχει την πολιτική βούληση και την αποφασιστικότητα, στον τομέα της ύδρευσης να βάλει τάξη και νοικοκυριό, γιατί ως γνωστό παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή μία χαοτική κατάσταση».

Εφημερίδα Συνείδηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr