ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔημοσκόπηση της “Σ” για το Δήμο Αγρινίου – Κερδίζει την καθημερινότητα ο Γ. Παπαναστασίου (ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΤΕΣ)

Δημοσκόπηση της “Σ” για το Δήμο Αγρινίου – Κερδίζει την καθημερινότητα ο Γ. Παπαναστασίου (ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΤΕΣ)

Δημοσκόπηση της “Σ” για το Δήμο Αγρινίου – Κερδίζει την καθημερινότητα ο Γ. Παπαναστασίου (ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΤΕΣ)

Την πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση, για το Δήμο Αγρινίου, φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Συνείδηση». Δημοσκόπηση η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας από την εταιρεία alco.

Η έρευνα διεξήχθη το χρονικό διάστημα από 8 έως 12 Φεβρουαρίου, σε δείγμα 500 πολιτών, την ώρα που οι πανελλαδικές μετρήσεις γίνονται σε δείγμα τουλάχιστον 1.000 ερωτηθέντων. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ωστόσο, ο ένας εκ των οκτώ υποψηφίων που μετρώνται στην δημοσκόπηση, δεν είχε ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του. Πρόκειται για το Δημήτρη Τραπεζιώτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, εντός των προσεχών ημερών.

Αξίζει να επισημανθεί, ότι η δημοσκόπηση είναι εικόνα της στιγμής, καθώς τα αποτελέσματα μπορούν να μεταβληθούν, τόσο από την τρίμηνη χρονική απόσταση μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών, όσο και από το ποσοστό των αναποφάσιστων.

Η πρόθεση ψήφου για το ποιον θα επέλεγαν για Δήμαρχο αν γινόταν εκλογές την ερχόμενη Κυριακή καθώς επίσης και το αν πρέπει να επανεκλεγεί ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου, στο αυριανό φύλλο.

Ακολουθούν οι πίνακες του πρώτου μέρος της δημοσκόπησης:

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr