ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΔήμος Ξηρομέρου: Προκήρυξη επτά θέσεων εργασίας οκτάμηνης διάρκειας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες

Δήμος Ξηρομέρου: Προκήρυξη επτά θέσεων εργασίας οκτάμηνης διάρκειας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες

Δήμος Ξηρομέρου: Προκήρυξη επτά θέσεων εργασίας οκτάμηνης διάρκειας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες

Ο Δήμος Ξηρομέρου σε ανακοίνωσή του προκηρύσσει επτά θέσεις εργασίας οκτάμηνης διάρκειας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δεκατρείς (13) ημέρες και συγκεκριμένα από   15.6.2020 έως και 26.6.2020 οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν στην διεύθυνση info@dimosxiromerou.gr. 

Η ανακοίνωση αναφέρει, “Ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η υπ’ αριθμόν ΣΟΧ 1/2020 (ΑΔΑ Ω35ΖΩΚΖ-67Δ) προκήρυξη, για την πρόσληψη με διαδικασίες ΑΣΕΠ, επτά (7) εργαζομένων με οκτάμηνη σύμβαση, στις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου.

Επισυνάπτουμε ολόκληρη την προκήρυξη, για να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις που προκηρύχτηκαν, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τις προθεσμίες, τον τόπο και τον τρόπο κατάθεσης των αιτήσεων, τηλέφωνα επικοινωνίας για διευκρινήσεις από τον Δήμο Ξηρομέρου.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δεκατρείς (13) ημέρες και συγκεκριμένα από 15.6.2020 έως και 26.6.2020. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 6 και να την υποβάλλουν στην διεύθυνση info@dimosxiromerou.gr.
Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια μπορείτε να απευθύνεστε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ή τα κατά τόπους ΚΕΠ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr