ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΔήμος Ξηρομέρου: Κλειστό τμήμα νηπιαγωγείου λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος – Απαιτείται το μέγιστο της υπευθυνότητας μας

Δήμος Ξηρομέρου: Κλειστό τμήμα νηπιαγωγείου λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος – Απαιτείται το μέγιστο της υπευθυνότητας μας

Δήμος Ξηρομέρου: Κλειστό τμήμα νηπιαγωγείου λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος – Απαιτείται το μέγιστο της υπευθυνότητας μας

Με ανακοίνωσή του Δήμου Ξηρομέρου γνωστοποιείται ότι το Τμήμα 1 του Νηπιαγωγείου Αστακού θα παραμείνει κλειστό για δεκατέσσερις ημέρες, λόγω ύπαρξης επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19.

Δείτε την ανακοίνωση: 

«Λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid στο Νηπιαγωγείο Αστακού, το Τμήμα 1 του Σχολείου τίθεται σε αναστολή λειτουργίας 14 ημερών, εφαρμόζοντας αυτά που συνιστούν τα πρωτόκολλα. Επίσης θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται σε αυτή την περίπτωση.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους πολίτες, επισημαίνοντας ότι άλλο η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων και άλλο η χαλάρωση των μέτρων προστασίας.

Στα πλαίσια αναχαίτισης της διασποράς της πανδημίας από κορωνοϊού απαιτείται το μέγιστο της υπευθυνότητας από όλους μας. Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που τόσο δοκιμάστηκαν το προηγούμενο διάστημα, με την επανέναρξη της λειτουργίας τους δέχονται μεγάλη πίεση.

Πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας και συνέπεια στον εμβολιασμό για να χτίσουμε τους όρους της ασφαλούς μετάβασης.

Τις επόμενες ημέρες είναι πιθανόν να υπάρχει υγειονομική επιβάρυνση στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου, δεδομένου του επιδημικού κύματος στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Μέγιστη επαγρύπνηση και συνέπεια.

Άλλο η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων και άλλο η χαλάρωση των μέτρων προστασίας».

Δείτε επίσης: Γέμισαν τα κρεβάτια της κλινικής Covid-19 στο Νοσοκομείο Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr