ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΔήμος Ξηρομέρου: Η Χριστίνα Ταπραντζή είναι η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμος Ξηρομέρου: Η Χριστίνα Ταπραντζή είναι η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμος Ξηρομέρου: Η Χριστίνα Ταπραντζή είναι η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Η Χριστίνα Ταπραντζή είναι η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίουτου Δήμου Ξηρομέρου μετά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικά θέματα την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της

δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, με χθεσινό δελτίο τύπου, δήλωσε ότι οι δύο σύμβουλοι της παράταξης δεν συμμετέχουν στην διαδικασία, δείχνοντας συνέπεια στη στάση της, που είναι ίδια με αυτή του Σεπτεμβρίου του 2019.

Από την διαδικασία εκλογής προέκυψαν:

Προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου

Εκλέχτηκαν:

Πρόεδρος κα Χριστίνα Ταπραντζή (παράταξη πλειοψηφίας), Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Κακούρης (μείζον αντιπολίτευση) και Γραμματέας κ. Γιάννης Ζορμπάς (ελάσσων αντιπολίτευση).

Οικονομική Επιτροπή (Ο.Ε.)
Η πλειοψηφία όρισε τον Πρόεδρο της Ο.Ε. Δήμαρχο κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τους δύο Αντιδημάρχους κ. Σωτήρη Γερόλυμο και κ. Σωτήρη Μακρή.

Για τις άλλες δύο θέσεις που δικαιούται, πρότεινε για τακτικά μέλη τους κ. Λευτέρη Μάντζαρη και κ. Βασίλειο Πολύζο και για αναπληρωματικά τους κ. Κώστα Μπαμπούρη και κ. Παναγιώτη Παλιογιάννη, όπως και τελικά έτσι ψηφίστηκαν.

Η μείζονα αντιπολίτευση για την μία θέση που δικαιούται, πρότεινε για τακτικό μέλος τον κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη και για αναπληρωματικό τον κ. Ηλία Κακούρη, όπως και τελικά έτσι ψηφίστηκαν.

Η ελάσσονα αντιπολίτευση για την μία θέση που δικαιούται, πρότεινε για τακτικό μέλος τον κ. Στέλιο Παπαναστάση και για αναπληρωματικό τον κ. Ιωάννη Ζορμπά, όπως και τελικά έτσι ψηφίστηκαν.

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (Ε.Π.Ζ.)

Η πλειοψηφία όρισε τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ζ. Δήμαρχο κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη και τους δύο Αντιδημάρχους κ. Σωτήρη Γερόλυμο και κ. Σωτήρη Μακρή.

Για τις άλλες δύο θέσεις που δικαιούται, πρότεινε για τακτικά μέλη τους κ. Κώστα Μπαμπούρη και κ. Πάνο Παληογιάννη και για αναπληρωματικά τους κ. Αποστόλη Ντίνο και κ. Λευτέρη Μάντζαρη, όπως και τελικά έτσι ψηφίστηκαν.

Η μείζονα αντιπολίτευση για την μία θέση που δικαιούται, πρότεινε για τακτικό μέλος τον κ. Ρετούλη Θωμά και για αναπληρωματικό τον κ. Κακούρη Ηλία, όπως και τελικά έτσι ψηφίστηκαν.

karvasaras.gr

Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου : Στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς η παραδοσιακή αλιεία της

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ