ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΔήμος Θέρμου: Ο Γιώργος Τρομάρας ήταν ένας λαϊκός ήρωας

Δήμος Θέρμου: Ο Γιώργος Τρομάρας ήταν ένας λαϊκός ήρωας

Δήμος Θέρμου: Ο Γιώργος Τρομάρας ήταν ένας λαϊκός ήρωας

Ανακοίνωση για το θάνατο του  Γιώργου Τρομάρα εξέδωσε ο Δήμος Θέρμου όπου εκφράζεται η θλίψη για την απώλειά του και σημειώνεται ότι ο εκλιπών υπήρξε λαϊκός ήρωας που αγαπούσε τον τόπο του.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση:

“Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή Θέρμου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του παλαιστή Γεωργίου Λάμπρου Τρομάρα που γεννήθηκε στην Κοινότητα Αγίας Σοφίας το 1947 .

Για όλους εμάς τους συντοπίτες του, ο Γιώργος Τρομάρας ήταν ένας λαϊκός ήρωας, αγαπούσε τον αθλητισμό και είχε αναδείξει το άθλημα της πάλης. Με άδεια του Υπουργείου Παιδείας παρουσίαζε προγράμματα μυϊκής δύναμης στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ενώπιων νέων παιδιών, τόνιζε πάντα το «μακριά από τσιγάρα και βλαβερές ουσίες και προπάντων από την μάστιγα του αιώνος, τα ναρκωτικά», ενώ δεν παρέλειπε ποτέ να μιλήσει για την δύναμη της Χριστιανικής Πίστης.

Ο Γιώργος Τρομάρας είχε μεγάλη αγάπη για την γενέτειρα του την Αγία Σοφία Δήμου Θέρμου, την οποία επισκεπτόταν συνεχώς και σκόρπιζε παντού το θαυμασμό κερδίζοντας την αγάπη όλων μας .

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Κακοκαιρία Ελπίδα – Μαρτυρία: Άρχισα να έχω σπασμούς από το κρύο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ