ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΔήμος Θέρμου: Ο Χαράλαμπος Καραπάνος άμισθος σύμβουλος για ζητήματα Ευρωπαϊκών – Διεθνών σχέσεων

Δήμος Θέρμου: Ο Χαράλαμπος Καραπάνος άμισθος σύμβουλος για ζητήματα Ευρωπαϊκών – Διεθνών σχέσεων

Δήμος Θέρμου: Ο Χαράλαμπος Καραπάνος άμισθος σύμβουλος για ζητήματα Ευρωπαϊκών – Διεθνών σχέσεων

Με απόφαση του Δημάρχου Θέρμου κ. Σπυρίδωνος Κωνσταντάρα, ορίζεται ο κ. Χαράλαμπος Καραπάνος, Δικηγόρος, Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου και του Δικηγορικού Συλλόγου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν της Γερμανίας, Πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του ΕΚΠΑ και Μεταπτυχιακός Φοιτητής του Τμήματος Θεολογίας του ΕΚΠΑ Η Θεολογία στο Σύγχρονο Κόσμο: Εκκλησία, Διαθρησκειακός Διαλόγος και Διεθνείς Σχέσεις, CS Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση, ως Άμισθος Σύμβουλος του Δημάρχου για ζητήματα Ευρωπαϊκών – Διεθνών σχέσεων και Ευρωπαϊκού Δικαίου.

Παράλληλα,  ανακοινώνεται από το Δήμο Θέρμου η προετοιμασία και έκδοση Αφιερωματικού – Πολυσυλλεκτικού Τόμου για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως Δαμασκηνό Παπανδρέου, τον από Ελβετίας (καταγόμενο από την Κάτω Χρυσοβίτσα του Δήμου Θέρμου), ο οποίος υπήρξε μια από τις σημαντικότερες μορφές της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας στη σύγχρονη πραγματικότητα και άφησε ως παρακαταθήκη ένα τεράστιο έργο στο πλαίσιο των Διαθρησκειακών και Διαχριστιανικών Διαλόγων.

Στον τόμο συγγράφουν προς τιμή του Μακαριστού, Μητροπολίτες και κορυφαίοι Ακαδημαϊκοί από διάφορες χώρες και Πανεπιστήμια του κόσμου.

Η παρουσίαση θα γίνει στις εορτές Αγίου Κοσμά του Αιτωλού τον Αύγουστο 2021.

Το Συντονισμό της επιμέλειας έκδοσης του Τόμου έχει αναλάβει τριμελής επιτροπή επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Χαράλαμπος Καραπάνος.

 

COVID 19 και Μεταλλάξεις – Διαδικτυακή μερίδα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr