ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΔήμος Ναυπακτίας: Προχωρά η απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα τέλη καθαριότητας-φωτισμού και κοινοχρήστων χώρων

Δήμος Ναυπακτίας: Προχωρά η απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα τέλη καθαριότητας-φωτισμού και κοινοχρήστων χώρων

Δήμος Ναυπακτίας: Προχωρά η απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα τέλη καθαριότητας-φωτισμού και κοινοχρήστων χώρων

Στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Ναυπακτίας για τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων που πλήττονται λόγω του κορονοϊού COVID19, προχωρά η διαδικασία απαλλαγής τους από τα τέλη καθαριότητας-φωτισμού και κοινοχρήστων χώρων.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη, 7 Απριλίου 2020, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την απαλλαγή των επιχειρήσεων που έχουν διακόψει τη λειτουργία τους από τα τέλη καθαριότητας-φωτισμού για το χρονικό διάστημα που ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα που έχει αποφασίσει η Κυβέρνηση. Αντίστοιχη απόφαση έλαβε η Οικονομική Επιτροπή και για τα τέλη κοινοχρήστων χώρων , τα οποία αναλογούν στις επιχειρήσεις που έχουν διακόψει ή έχουν περιορίσει τη λειτουργία τους για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Τα συγκεκριμένα θέματα θα έρθουν προς συζήτηση και τελική έγκριση στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο Δήμος Ναυπακτίας θα φροντίσει να γίνουν πράξη όλα όσα έχουν δρομολογηθεί σε κεντρικό επίπεδο και, σε αρκετές περιπτώσεις, ακόμη περισσότερα προκειμένου να στηριχθεί, κατά το δυνατό, η τοπική οικονομία.

Επίδομα 800 ευρώ: Από την Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή του

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr