ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΔήμος Ναυπακτίας: Αλλαγές με απόφαση του Δημάρχου σε τεχνική υπηρεσία και πολεοδομία

Δήμος Ναυπακτίας: Αλλαγές με απόφαση του Δημάρχου σε τεχνική υπηρεσία και πολεοδομία

Δήμος Ναυπακτίας: Αλλαγές με απόφαση του Δημάρχου σε τεχνική υπηρεσία και πολεοδομία

Με αποφάση του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα η δημοτική αρχή προχωρά στην αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Δήμου, με μεγαλύτερη έμφαση στην τεχνική υπηρεσία και στην πολεοδομία.

Οι αποφάσεις του Βασίλη Γκίζα σύμφωνα με τα όσα έχουν αναρτηθεί στο “Διαύγεια” αφορούν:

1 .  Μετακινούμε τον υπάλληλο του Δήμου μας Μαθιουδάκη Βασίλειο του Εμμανουήλ, Κλάδου Π.Ε Μηχανολόγων με βαθμό Α΄, από Προϊστάμενο στο Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Διαφάνειας και τον τοποθετούμε από 15-4-2020 Προϊστάμενο στο Τμήμα Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, του Δήμου μας.

2.    Ορίζουμε ως αναπληρωτή του Προϊσταμένου Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, τον υπάλληλο του Δήμου μας  Μαθιουδάκη Βασίλειο του Εμμανουήλ, Κλάδου Π.Ε Μηχανολόγων με βαθμό Α΄, Προϊστάμενο του Τμήματος Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.

3.   Μετακινούμε την υπάλληλο του Δήμου μας Καζανά Μαγδαληνή του Παναγιώτη, κλάδου Τ.Ε. Πολιτικών Μηχανικών Έργων Υποδομής με βαθμό Α, από Προϊστάμενη στο Τμήμα Μελετών και Τεχνικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και την τοποθετούμε από 15-4-2020 Προϊστάμενη στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου μας.

4.   Ορίζουμε ως αναπληρωτή Προϊστάμενο του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Διαφάνειας, τον υπάλληλο του Δήμου μας Παλιάτσα Θεόδωρο του Κων/νου, κλάδου ΤΕ Πληροφορικής με βαθμό Β΄, από την 15-04-2020 και μέχρι την τοποθέτηση νέου Προϊσταμένου, κατόπιν επιλογής από το υπηρεσιακό συμβούλιο.

5.  Μετακινούμε την υπάλληλο του Δήμου μας, Σερεμέτη Λαμπρινή του Δημητρίου, Κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α, από το Τμήμα Υπηρεσίας Δόμησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας όπου υπηρετεί, στο Τμήμα Σχεδίου Πόλεως της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

6.   Ορίζουμε ως αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδίου Πόλεως της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, την υπάλληλο του Δήμου μας Σερεμέτη Λαμπρινή του Δημητρίου, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α , από τις 15 -04-2020 και μέχρι την τοποθέτηση νέου Προϊσταμένου, κατόπιν επιλογής από το υπηρεσιακό συμβούλιο.

7.   Ορίζουμε ως αναπληρωτή Προϊστάμενο του Τμήματος Υπηρεσίας Δόμησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, τον υπάλληλο του Δήμου μας Λαουρδέκη Αθανάσιο του Σταύρου, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α , από την 15-04-2020 και μέχρι την τοποθέτηση νέου Προϊσταμένου, κατόπιν επιλογής από το υπηρεσιακό συμβούλιο.

8.   Μετακινούμε τον υπάλληλο του Δήμου μας, Βουλγαρίδη Αριστοτέλη του Χρήστου, Κλάδου ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών με βαθμό Α, από το Τμήμα Σχεδίου Πόλεως της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας όπου υπηρετεί, στο Τμήμα Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

9.    Μετακινούμε τον υπάλληλο του Δήμου μας, Αναγνωστόπουλο Δημήτριο του Λάμπρου, Κλάδου ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών με βαθμό Α, από το Τμήμα Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας όπου υπηρετεί, στο Τμήμα Μελετών και Τεχνικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών

10.    Ορίζουμε ως αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Μελετών και Τεχνικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, την υπάλληλο του Δήμου μας Καραγεώργου Παρασκευή του Περικλή, κλάδου ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών Δομικών Έργων με βαθμό Α΄, από την 15-04-2020 και μέχρι την τοποθέτηση νέου Προϊσταμένου, κατόπιν επιλογής από το υπηρεσιακό συμβούλιο.

e-nafpaktia.gr

Αιτωλοακαρνανία: 1.118 παραβάσεις περιορισμού κυκλοφορίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ