ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΔήμος Ι.Π. Μεσολογγίου : Ονοματοθεσία οδών και δημοτικών χώρων

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου : Ονοματοθεσία οδών και δημοτικών χώρων

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου : Ονοματοθεσία οδών και δημοτικών χώρων

   Συνεδρίασε χθες μέσω διαδικτύου η νεοσυσταθείσα Επιτροπή που έχει ως έργο της την συλλογή κι  επεξεργασία προτάσεων φορέων αλλά και δημοτών, σχετικά με την ονοματοθεσία οδών και δημοτικών χώρων (πλατειών) του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Την συνεδρίαση συγκάλεσε ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Γεώργιος Σωτηρακόπουλος, ενώ την Επιτροπή επίσης συγκροτούν οι  Φιλόλογοι Ελένη Πλακίδα – Τριανταφύλλου, Ελένη Σπίνουλα – Ζαβιτσανάκη και Παναγιώτης Μυλωνάς και ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Απογόνων Ελευθέρων Πολιορκημένων Ιωάννης Μακρής.

Με απόφασή της η Επιτροπή καλεί κάθε ενδιαφερόμενο φορέα ή δημότη να καταθέσει τις προτάσεις του για ονοματοθεσία ανωνύμων οδών και δημοτικών χώρων εντός του επομένου μηνός (έως 15 Μαρτίου 2021), προκειμένου να συγκεντρωθούν και να υποβληθούν κατόπιν συνολικά προς έγκριση στα αρμόδια θεσμικά όργανα του Δήμου. Η κατάθεση των προτάσεων, θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση  mesolenimerosi@gmail.com  (υπ’ όψιν Επιτροπής Ονοματοθεσίας τηλ. επικοινωνίας 26313-60903).

Σε δήλωσή του για την πρωτοβουλία, ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος αναφέρει πως «Συνεχίζουμε να δίνουμε τον πρώτο λόγο στην τοπική κοινωνία, τους φορείς της και τους πολίτες. Ν’ ακούμε ιδέες και προτάσεις, διατηρώντας έτσι μια δημιουργική και παραγωγική επικοινωνία».

Κλειστά και αύριο σχολεία και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αμφιλοχίας εξαιτίας του παγετού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr