ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΔήμος Μεσολογγίου: Πρόσκληση στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης

Δήμος Μεσολογγίου: Πρόσκληση στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης

Δήμος Μεσολογγίου: Πρόσκληση στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου ενημερώνει ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστας Λύρος σημειώνει ότι η πραγματοποίηση των προγραμμάτων κατάρτισης ενηλίκων, αποτελούν σημαντική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου του Δήμου μας, καθώς προσφέρει την δυνατότητα σε ενηλίκους να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις εργασιακές τους δεξιότητες.

Τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων: Από σήμερα Πέμπτη 19/1/2023 έως την πλήρωση του απαιτούμενου αριθμού εκπαιδευομένων για την λειτουργία των πιο κάτω τμημάτων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτεστο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, οι ενδιαφερόμενοι/ες  μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. :2631363435, 2631363431 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο :  Email: kdbm@2607.syzefxis.gov.gr  ή δια ζώσης  στη ταχ. δ/νση : Σταυροπούλου 31 Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου μπορούν να δημιουργηθούν τα ακόλουθα τμήματα:

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ(2)

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ