ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΔήμος Αναστασιάδης: «Η Άντζελα Δημητρίου είναι ένας άνθρωπος extra large, δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό της»

Δήμος Αναστασιάδης: «Η Άντζελα Δημητρίου είναι ένας άνθρωπος extra large, δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό της»

Δήμος Αναστασιάδης: «Η Άντζελα Δημητρίου είναι ένας άνθρωπος extra large, δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό της»

Για τη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου μίλησε στους δημοσιογράφους ο Δήμος Αναστασιάδης. Ο γνωστός τραγουδιστής ωστόσο, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ της Άντζελας και της κόρης της.

«Είναι μια συνεργασία που έχει να μου δώσει πάρα πολλά και αυτό που παρουσιάζουμε στον κόσμο είναι κάτι ξεχωριστό. Η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή. Η Άντζελα είναι ένας άνθρωπος extra large, ένας άνθρωπος που δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του, θα τα δώσει όλα 100%. Όποιος την ξέρει, ξέρει ότι είναι ανοιχτή και ακομπλεξάριστη», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Όσον αφορά το θέμα με την Όλγα Κιουρτσάκη, ο Δήμος Αναστασιάδης είπε: «Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και ως γονιός δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι κάτι που έχει να κάνει με την Άντζελα και την οικογένειά της».

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ