ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΔήμος Αμφιλοχία: Πρόσκληση επικαιροποίησης μητρώου εργοληπτών για έκτακτες ανάγκες

Δήμος Αμφιλοχία: Πρόσκληση επικαιροποίησης μητρώου εργοληπτών για έκτακτες ανάγκες

Δήμος Αμφιλοχία: Πρόσκληση επικαιροποίησης μητρώου εργοληπτών για έκτακτες ανάγκες

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών-Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμφιλοχίας, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμπλήρωση-επικαιροποίηση του μητρώου εργοληπτών (εταιριών και φυσικών προσώπων) για την πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες, χιονοπτώσεις, πυρκαγιές ή οποιοδήποτε άλλο έκτακτο φαινόμενο ή φυσική καταστροφή και την πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης υποδομών αρμοδιότητάς του Δήμου Αμφιλοχίας, για το χρονικό διάστημα 2023-2024 (έως 31/12/2024).

Προκειμένου να συμπληρωθεί-επικαιροποιηθεί το μητρώο εργοληπτών, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος που διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και προσωπικό, να υποβάλει αίτηση στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών-Τμήμα Τεχνικών Έργων & Συντήρησης Υποδομών, Γραφείο Πολιτικής Προστασίας, Γεωργίου Στράτου 5, Τ.Κ. 305 00, Αμφιλοχία (τηλ. 2642360423-425-445) ή στο email
politikiprostasia@1257.syzefxis.gov.gr Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής στο μητρώο καθώς και τα απαιτούμενα έγγραφα που απαιτείται να συμπληρωθούν, βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμφιλοχίας, ΕΔΩ.

*Φωτογραφία αρχείου

Φυσικό αέριο: Χρονική προθεσμία από την ΕΔΕΥΕΠ για την πρώτη γεώτρηση στο Ιόνιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ