ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΔήμος Ακτίου Βόνιτσας: Κλειστός από σήμερα ο παιδικός σταθμός Κατούνας λόγω εργασιών

Δήμος Ακτίου Βόνιτσας: Κλειστός από σήμερα ο παιδικός σταθμός Κατούνας λόγω εργασιών

Δήμος Ακτίου Βόνιτσας: Κλειστός από σήμερα ο παιδικός σταθμός Κατούνας λόγω εργασιών

Κλειστός από σήμερα (20.12.21) ο παιδικός σταθμός Κατούνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, λόγω του προγράμματος προσαρμογή των λειτουργούντων βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στο νέο θεσμικό πλαίσιο αδειοδότησης σύμφωνα με τον ΠΔ 99/2017.

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο, στόχος είναι μέσω αυτού του προγράμματος να διενεργηθούν όλες οι προβλεπόμενες εργασίες , οι οποίες θα καλυτερεύσουν τις εγκαταστάσεις και τη λειτουργία του παιδικού σταθμού της Κατούνας, αλλά και των υπόλοιπων σταθμών των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου.

“Επιπροσθέτως, όπως σημειώνεται, ανάλογες εργασίες μέσω του ίδιου προγράμματος θα διεξαχθούν και στον παιδικό σταθμό του Μοναστηρακίου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας κατά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς , έτσι ώστε τα παιδιά να επιστρέψουν με τη νέα χρονιά στη μαθητική τους στέγη.

Οι εργασίες στον Βρεφονηπιακό σταθμό της Βόνιτσας αλλά και στον Παιδικό Σταθμό της Παλαίρου έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί επιτυχώς και οι δομές τηρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.

Επιπλέον, το ερχόμενο έτος θα διενεργηθούν από το ίδιο πρόγραμμα παρόμοιες εργασίες και στον Παιδικό Σταθμό του τοπικού διαμερίσματος του Δρυμού.

“Ελπίζουμε να ανοίξει ο παιδικός σταθμός του Δρυμού από τη νέα σχολική χρονιά (με τη συμπλήρωση του απαραίτητου αριθμού παιδιών), για να απολαύσουν τις νέες εγκαταστάσεις τα μικρά παιδιά .

Τέλος και βάση των προγραμματικών δηλώσεων μας και υποσχέσεων στις αρχές του 2021 , εργασίες έχουν ξεκινήσει για την διαμόρφωση και δημιουργία νέων παιδικών χαρών των Παιδικών Σταθμών Παλαίρου, Κατούνας και Μοναστηρακίου. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δημου.

Επιπροσθέτως, το 2022 θα ξεκινήσουν οι εργασίες για δημιουργία παιδικής χαράς στον Παιδικό Σταθμό του Αγίου Νικολάου Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και για την Παιδική Χαρά για βρέφη στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Βόνιτσας. “Ελπίζουμε τον Σεπτέμβριο του 2022, να ανοίξει και ο παιδικός σταθμός στον Δρυμό έτσι ώστε και να κατασκευαστεί κι εκεί νέα Παιδική Χαρά”

“Μέριμνα μας η ασφάλεια, η διαπαιδαγώγηση και η ευτυχία των παιδιών”, καταλήγει η ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης
του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, Παντελής Αποστολάκης.

Τουρκία: Σάλος από χαστούκι δημοσιογράφου σε τεχνικό (βίντεο)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ