ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔήμος Αγρινίου: Θερμαινόμενοι χώροι για διημέρευση και φιλοξενία ενόψει κακοκαιρίας

Δήμος Αγρινίου: Θερμαινόμενοι χώροι για διημέρευση και φιλοξενία ενόψει κακοκαιρίας

Δήμος Αγρινίου: Θερμαινόμενοι χώροι για διημέρευση και φιλοξενία ενόψει κακοκαιρίας

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, ενόψει εκδήλωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, ενημερώνει ότι οι Δομές Αστέγων  διαθέτουν θερμαινόμενους χώρους για διημέρευση και φιλοξενία.

Οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου βρίσκονται στο 3οΧλμ. Ε.Ο. Αγρινίου – Ιωαννίνων και μπορούν να φιλοξενήσουν όσους συμπολίτες μας ζουν,  είτε σε συνθήκες αστεγίας ή σε κατοικίες που είναι ακατάλληλες και ανεπαρκείς για την προστασία τους από το ψύχος και τα έντονα καιρικά φαινόμενα και αναζητούν ένα ασφαλές και ζεστό χώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται από 07:00 έως 19:00 για διημέρευση και  από 19:00 μ.μ. έως 09:00 μ.μ.  για διαμονή.

Στο πλαίσιο ενεργοποίησης του Σχεδίου Δράσης για την προστασία των αστέγων,  η Ομάδα παρέμβασης στο δρόμο (Streetwork) αποτελούμενη από Κοινωνικούς Λειτουργούς, Ψυχολόγο και Νοσηλευτές θα αναζητήσει  πιθανά σημεία που διαμένουν συμπολίτες μας σε καθεστώς αστεγίας  ή σε ακατάλληλες συνθήκες, με σκοπό την ενημέρωση τους για την δυνατότητα διαμονής τους στις Δομές και τη διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης,  όπως ρούχα και κλινοσκεπάσματα.

 

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα του Δημάρχου Αμφιλοχίας Γιώργου Κατσούλα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr