ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΔήμος Αγρινίου: Συνεχίζονται οι αιτήσεις στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης

Δήμος Αγρινίου: Συνεχίζονται οι αιτήσεις στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης

Δήμος Αγρινίου: Συνεχίζονται οι αιτήσεις στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης

Συνεχίζεται οι αιτήσεις στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Αγρινίου.

Τι ανακοίνωσε ο Δήμος:

Ο Δήμος Αγρινίου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αγρινίου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αγρινίου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Ειδικά για τα, δια ζώσης παρακολούθησης, προγράμματα απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή βεβαίωσηςνόσησης σε ισχύ ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapidtest ή PCR) έως και 48 ωρών πριν από κάθε συνάντηση.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να αποστέλλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά στο email k.diavioumathisis@agrinio.gr συμπληρώνοντας προσεκτικά, με πληρότητα και ευκρίνεια ΟΛΑ τα προσωπικά τους στοιχεία. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:
Τηλ. :2641360685 (Υπεύθυνος Τούρκας Παναγιώτης)
Ταχ. Διεύθυνση: Λ. Μαβίλη (Πρώην Σταθμός Τραίνου)

Μετά την κατάρτιση των οριστικών πινάκων των συμμετεχόντων από το ΚΔΒΜ του Υπουργείου Παιδείας, θα ενημερωθούν όσοι έχουν επιλεγεί με e-mail.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

“Αριστείδης Μπαρχαμπάς: Ένας αλησμόνητος ιδεαλιστής λεβέντης” – Άρθρο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ