ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔήμος Αγρινίου: Συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους ωφελούμενους του «Βοήθεια στο σπίτι» (ΦΩΤΟ)

Δήμος Αγρινίου: Συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους ωφελούμενους του «Βοήθεια στο σπίτι» (ΦΩΤΟ)

Δήμος Αγρινίου: Συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους ωφελούμενους του «Βοήθεια στο σπίτι» (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η συγκέντρωση  τροφίμων, χαρτικών και ειδών πρώτης ανάγκης  τα οποία προορίζονται για διανομή στους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Τις προσφορές παρέλαβε ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου ο οποίος και ευχαρίστησε θερμά την PRAKTIKA Χολέβας ΑΕ, τον ο κ. Γιάννη Παλιούρα(ΑΣΤΕΡΑΣ),  το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Κακούρης, το Γραφείο Τελετών Νταλιάνης, το εργοστάσιο επεξεργασίας βρώσιμων ελιών  Ευαγ. Γουβέλη, Ένωση Κρεοπωλών Αγρινίου, τον  κ. Κόκκιο, κ. Αλεξόπουλο,  κ. Γιάννη Μίχα, την κ. ΕλεναΚουτρολού, Ελένη Γράβαλου, τον κ. Θ.Δίπλα.

«Η αλληλεγγύη που επιδεικνύουν οι Αγρινιώτες είναι συγκινητική. Καθημερινά επικοινωνούν μαζί μας πολίτες και επαγγελματίες οι οποίοι προσφέρουν με περίσσευμα καρδιάς. Η γενναιόδωρη στάση τους στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα γι αυτήν την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε», ανέφερε ο κ. Βασιλείου.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν  μπορούν να τα συγκεντρώνουν στον 1ο, 5ο και 6ο Παιδικό Σταθμό, στα γραφεία της ΚΟΙΠΑ (Μακρή 11) και στις Δημοτικές ενότητες στα γραφεία του Βοήθεια στο Σπίτι.

Ενημέρωση από το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίουγια για την νόσο Covid-19 (κορωνοϊός)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr