ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔήμος Αγρινίου : Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει της επαναλειτουργίας της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Δήμος Αγρινίου : Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει της επαναλειτουργίας της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Δήμος Αγρινίου : Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει της επαναλειτουργίας της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Διεύθυνσης Παιδείας και Αθλητισμού  ενόψει της επαναλειτουργίας των  Νηπιαγωγείων  και  Δημοτικών  σχολείου του  Δήμου Αγρινίου.

Έχουν προηγηθεί εργασίες καθαρισμού στις σχολικές μονάδες  ενώ έχει  προγραμματιστεί η παρουσία σχολικής καθαρίστριας προκειμένου όλοι οι χώροι να απολυμαίνονται συνεχώς.

Σε συνεργασία με τους Διευθυντές  θα τηρηθούν πιστά οι οδηγίες και οι κανόνες προστασίας της υγείας των μαθητών  ενώ  οι αίθουσες και οι κοινόχρηστοι χώροι θα είναι εφοδιασμένοι με αντισηπτικά.

Όπως ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης κανονικά εξελίσσεται η παραλαβή των προστατευτικών μασκών που απέστειλε η ΚΕΔΕ : «Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους τους μαθητές,  τους εκπαιδευτικούς  αλλά και τους γονείς. Είναι αναμφίβολα  μια σχολική χρονιά με πολλές ανατροπές. Διατηρούμε την αισιοδοξία μας και παραμένουμε προσεκτικοί για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις. Είμαστε προετοιμασμένοι να υποδεχθούμε τους μικρούς μαθητές σε ένα ασφαλές περιβάλλον».

Δήμος Αγρινίου : Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Αντωνοπούλου για εργασίες ανακατασκευής

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr