ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔήμος Αγρινίου: Νέα στέγη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Δήμος Αγρινίου: Νέα στέγη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Δήμος Αγρινίου: Νέα στέγη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Μεταφέρεται σε νέα διεύθυνση πολύ κοντά στο νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της αερογέφυρα, με σκοπό της πιο καλύτερη εξυπηρέτηση των 1.300 οικογενειών της δομής και των χιλιάδων πολιτών, που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα του ΤΕΒΑ και στο ΚΕΑ

Του Κων/νου Χονδρου

Σε νέες εγκαταστάσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις αυξημένες ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου μεταφέρεται η δομή!

Ο νέος αυτός χώρος που θα στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου είναι 360 τ.μ. και είναι δίπλα από την αερογέφυρα του Αγρινίου και πάρα πολύ κοντά στο νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της πόλης! Το απόγευμα της Δευτέρας μάλιστα, στις 19.30, πρόκειται να γίνουν τα εγκαίνια του νέου χώρου!

«Είναι ένας χώρος 360 τ.μ. o oποίος είναι σε τέτοιο σημείο με εύκολη για όλους πρόσβαση, που εξασφαλίζει και την διακριτικότητα που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Στο χώρο αυτό θα εξυπηρετούνται οι 1.300 οικογένειες που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και οι χιλιάδες συμπολίτες μας που είναι στο πρόγραμμα του ΤΕΒΑ και στο ΚΕΑ. Πρόκειται για ένα νέο ευχάριστο και σύγχρονο χώρο που βρίσκεται παραπλεύρως του νέου κλειστού σταδίου και κάτω ακριβώς από την αερογέφυρα. Ήταν ο μοναδικός χώρος που μπορούσε να καλύψει με σωστό τρόπο τις ανάγκες της δομής αυτής και ήταν εκτός του βασικού ιστού της πόλης. Δεν επιθυμούσαμε να είναι εντός του αστικού ιστού, ώστε να μπορούν να σταθμεύσουν μεγάλα οχήματα για την εκφόρτωση προϊόντων.

Η μεγάλη συσσώρευση πληθυσμού επίσης δημιουργούσε προβλήματα στην οδό Βλαχοπούλου που στεγάζονταν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μέχρι πρότινος και γι αυτό ακούσαμε το αίτημα των κατοίκων της οδού Βλαχοπούλου, αλλά και είδαμε και τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν για την κάλυψη των ωφελούμενων και της διακίνηση των προϊόντων του ΤΕΒΑ» τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής μιλώντας στη «Σ».

Μάλιστα σύμφωνα με τον Κ. Καλαντζή ο νέος χώρος θα εξυπηρετήσει καλύτερα και τις υγειονομικές απαιτήσεις της πανδημίας. «Από τονΣεπτέμβριο γνωρίζουμε πως θα γίνει νέα διανομή προϊόντων από το ΤΕΒΑ, συνεπώς θα έπρεπε να είμαστε έτοιμοι για τα νέα δεδομένα και τις νέες ανάγκες και απαιτήσεις της δομής, καθώς, όπως προαναφέραμε η συγκέντρωση του κόσμου είναι μεγάλη τις ημέρες της διανομής, συνεπώς, λόγω και του covid η ανάγκη για να βρεθεί νέος χώρος ήταν επιτακτική. Πλέον μπορεί να γίνεται διανομή με όλους τους κανόνες προστασίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Έκτακτο: Μεγάλη κινητοποίηση για σοβαρό τροχαίο στη Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr