ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔήμος Αγρινίου: «Ήρθε η ώρα να εμβολιαστούμε όλοι» (video)

Δήμος Αγρινίου: «Ήρθε η ώρα να εμβολιαστούμε όλοι» (video)

Δήμος Αγρινίου: «Ήρθε η ώρα να εμβολιαστούμε όλοι» (video)

O Δήμος Αγρινίου με το σύνθημα «Ήρθε η ώρα να εμβολιαστούμε όλοι» ενημερώνει τους πολίτες μέσα από ένα βίντεο, για το πόσο σημαντική είναι η ατομική και συλλογική υπευθυνότητα ώστε να επανέλθουμε όλοι στην κανονικότητα.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αγρινίου

«Ήρθε η ώρα να εμβολιαστούμε όλοι».  Αυτό είναι το μήνυμα της εκστρατείας ενημέρωσης για τον εμβολιασμό που πραγματοποιεί  ο  Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου.

Μέλη του Ιατρικού Συλλόγου, ιατροί του Νοσοκομείου  Αγρινίου και νοσήσαντες επικεντρώνουν  στην  υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών και εξηγούν γιατί  η  ατομική και συλλογική υπευθυνότητα  είναι η καλύτερη επένδυση για την επάνοδο στην κανονικότητα.

«Ας ακούσουμε τη φωνή των ειδικών, ας ακούσουμε αυτούς που νόσησαν και ας κάνουμε ότι πρέπει για να επιστρέψουμε στη ζωή μας. Είναι απόφαση ζωής και πρέπει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας,  να ενημερώσουμε εκείνους που ακόμη διστάζουν ή είναι αναβλητικοί, για να εμβολιαστούν.Είναι επιτακτικό καθήκον όλων μας να εμβολιαστούμε και να συμβάλλουμε στη μεγάλη προσπάθεια.Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αγρινίου για τη συνεργασία.

Ο εμβολιασμός κατά του Covid19 αποτελεί υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας και σε αυτούς που αγαπάμε και νοιαζόμαστε», τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 

Νέα μέτρα: Eπίδειξη αρνητικού μοριακού τεστ 72 και όχι 48 ωρών για τους ταξιδιώτες στην Ελλάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ