ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔήμος Αγρινίου: Ένταξη του έργου με τίτλο «’Έργα διευθέτησης σε τμήματα του ρέματος Λυκοραχίτη στον Άξονα «Περιβάλλον» του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Δήμος Αγρινίου: Ένταξη του έργου με τίτλο «’Έργα διευθέτησης σε τμήματα του ρέματος Λυκοραχίτη στον Άξονα «Περιβάλλον» του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Δήμος Αγρινίου: Ένταξη του έργου με τίτλο «’Έργα διευθέτησης σε τμήματα του ρέματος Λυκοραχίτη στον Άξονα «Περιβάλλον» του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Στην ένταξη του έργου με τίτλο «’Έργα διευθέτησης σε τμήματα του ρέματος Λυκοραχίτη (Δυτικός κλάδος Δύο Ρέματα)»στον Άξονα «Περιβάλλον» του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» προχώρησε ο Δήμος Αγρινίου.

Το έργο προϋπολογισμού 730.000 ευρώ αφορά στην κατασκευή  όλων των απαραίτητων έργων διευθέτησης του Λυκοραχίτη στην περιοχή Δύο Ρέματα στο βορειοανατολικό τμήμα του Αγρινίου .

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου πρόκειται για τη συνέχεια της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής να θωρακίσει αντιπλημμυρικά την πόλη : «Παρεμβαίνουμε ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων που ταλαιπωρούσαν επί σειρά ετών ένα μεγάλο τμήμα της πόλης. Συνεχίζουμε την παρέμβαση μας στον Λυκοραχίτη με ένα έργο που θα προστατεύσει τις ιδιοκτησίες των πολιτών, θα ελέγξει τη χειμαρρική ροή και θα αποτρέψει διαβρωτικά φαινόμενα  κατολίσθησης. Εργαζόμαστε μεθοδικά για να θωρακίσουμε την πόλη».

Τέλος και πανελλαδικά η μεταμεσονύκτια πώληση αλκοόλ από τα περίπτερα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr