ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΔήμος Αγρινίου – Δήμος Αθηναίων: Φιλικός αγώνας προς τιμήν του Μιχάλη Κούση

Δήμος Αγρινίου – Δήμος Αθηναίων: Φιλικός αγώνας προς τιμήν του Μιχάλη Κούση

Δήμος Αγρινίου – Δήμος Αθηναίων: Φιλικός αγώνας προς τιμήν του Μιχάλη Κούση

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου και του Δήμου Αθηναίων θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 4 το μεσημέρι στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Ο αγώνας διεξάγεται  προς τιμήν του μεγάλου Έλληνα μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση στο πλαίσιο του 14ου Ημιμαραθώνιο Δρόμου «Μιχάλης Κούσης», που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της ίδιας μέρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μια από τις λίγες φορές, αν όχι η μοναδική, που ένας άλλος φορέας, πέραν του Δήμου, εν προκειμένω το Σωματείο Εργαζομένων παίρνει την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση μιας παράλληλης εκδήλωσης στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου που διεξάγεται προς τιμήν του Μιχάλη Κούση.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου Θ. Κομματάς μίλησε στο «Δυτικά Fm 92,8» εξηγώντας πως προέκυψε η πρωτοβουλία αυτή.

Δήμος Αγρινίου – Δήμος Αθηναίων: Φιλικός αγώνας προς τιμήν του Μιχάλη Κούση
Ο Θ. Κομματάς

«Ο Δήμος Αθηναίων έχει εδώ και πολλά χρόνια ποδοσφαιρική ομάδα και συμμετέχει σε τέτοιες εκδηλώσεις πανελλαδικά. Ήταν μια ωραία ιδέα ενός συναδέλφου από το Δήμο Αθηναίων, που τη δεχθήκαμε με ικανοποίηση και βρήκαμε συμπαραστάτες τόσο τη Δημοτική Αρχή, όσο και την ΠΑΕ Παναιτωλικός που θα μας παραχωρήσει το γήπεδο και τις στολές. Είναι ένας φιλικός αγώνας προς τιμήν του κορυφαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση» ανέφερε ο Θ. Κομματάς και πρόσθεσε σε νόημα «δεν είμαστε μόνο συνδικαλιστές, θέλουμε να δείξουμε και την άλλη πλευρά του συνδικαλισμού. Συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις που αφορούν την πόλη μας και τιμούμε ανθρώπους που έχουν προσφέρει τόσα πολλά, όπως ο Μιχάλης Κούσης στον αθλητισμό».

«Εμείς από την μεριά μας καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, τους αθλητικούς φορείς της περιοχής και ιδίως τους συναδέλφους να πάρουν τις οικογένειές τους και να έρθουν στο γήπεδο για να τιμήσουμε τον μεγάλο Αγρινιώτη αθλητή. «Πάρτε τις οικογένειές σας και την Κυριακή σας περιμένουμε στο γήπεδο» αυτό είναι το σύνθημά των εργαζομένων σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και τον Παναιτωλικό» ανέφερε ακόμη ο Θ. Κομματάς.

Στην ομάδα του Δήμου Αγρινίου έχουν προκληθεί από το Σωματείο να συμμετάσχουν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου, όπως ο Χρ. Ζαρκαβέλης, ο Ν. Γκρίζης, ο Π. Καψάλης και ο Μάκης Μπελεβώνης, που τυγχάνει και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Κομματά στον “Δυτικά Fm 92,8”:

 

Δήμος Αγρινίου – Δήμος Αθηναίων: Φιλικός αγώνας προς τιμήν του Μιχάλη Κούση

Δημήτρης Παπαδάκης – Εφημερίδα “Συνείδηση”

Το «βλέμμα» στο χειμώνα – Η «Σ» καταγράφει τι γίνεται στις πληγείσες περιοχές και τι εκκρεμεί

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ