ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Λύση στην υδροδότηση Μακρυνείας, Στράτου, Αγ. Κωνσταντίνου με έργο ύψους 1.780.000 €

Αγρίνιο: Λύση στην υδροδότηση Μακρυνείας, Στράτου, Αγ. Κωνσταντίνου με έργο ύψους 1.780.000 €

Αγρίνιο: Λύση στην υδροδότηση Μακρυνείας, Στράτου, Αγ. Κωνσταντίνου με έργο ύψους 1.780.000 €

Λύση στο πρόβλημα υδροδότησης τριών περιοχών πρόκειται να δώσει έργο που δημοπρατήθηκε στις 21 Μαΐου για την «Αντικατάσταση τμήματος κεντρικού αγωγού υδροδότησης Μακρυνείας  και τμημάτων αγωγών  Δ.Ε. Στράτου και Αγίου Κωνσταντίνου  – Προμήθεια και εγκατάσταση  συστημάτων τηλεμετρίας δικτύου ύδρευσης», προϋπολογισμού 1.780.000 €.

«Με το έργο αυτό θα αντικατασταθεί τμήμα του κεντρικού αγωγού υδροδότησης της Μακρυνείας,  το οποίο παρουσιάζει συχνά βλάβες και μεγάλες διαρροές. Θα αντικατασταθεί το κλάδος τροφοδοσίας της κεντρικής δεξαμενής του Αγ. Κων/νου καθώς και ο κλάδος τροφοδοσίας της Δ.Ε. Στράτου, οι οποίοι παρουσιάζουν συχνά βλάβες με αποτέλεσμα να γίνεται  διακοπή υδροδότησης των συγκεκριμένων περιοχών», δήλωσε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι δίνεται λύση στο πρόβλημα υδροδότησης τριών περιοχών.

Το συνολικό μήκος κατασκευής των νέων δικτύων θα ανέλθει σε 5.730 μέτρα  ενώ με το συγκεκριμένο έργο  θα κατασκευαστεί  δίκτυο τηλεμετρίας και τηλεπαρακολούθησης σε 17 δεξαμενές του δικτύου ύδρευσης  εξασφαλίζοντας καλύτερο έλεγχο  και περιορισμό των διαρροών.

Βόνιτσα: Μηχανή συγκρούστηκε με αγροτικό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr