ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΔήμος Αγρινίου: Αποκτήθηκαν τρία νέα απορριμματοφόρα – Εκσυγχρονίζονται οι υπηρεσίες καθαριότητας

Δήμος Αγρινίου: Αποκτήθηκαν τρία νέα απορριμματοφόρα – Εκσυγχρονίζονται οι υπηρεσίες καθαριότητας

Δήμος Αγρινίου: Αποκτήθηκαν τρία νέα απορριμματοφόρα – Εκσυγχρονίζονται οι υπηρεσίες καθαριότητας

Την απόκτηση τριών νέων σύγχρονων απορριμματοφόρων ανακοίνωσε ο Δήμος Αγρινίου τονίζοντας ότι προστίθενται στο στόλο οχημάτων του προκειμένου να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

Τα τρία οχήματα, όπως έγινε γνωστό σε σχετική ανακοίνωση, έχουν κόστος  584.040 €, διαθέτουν συμπιεστή απορριμμάτων (τύπου πρέσας) με σύστημα ανύψωσης κάδων νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO 6, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων και συνολικού μικτού φορτίου 19 τόνων με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.

Παρόντες στην παραλαβή ο δήμαρχος Αγρινίου και ο αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας.

Η νέα προσθήκη, όπως ανέφερε ο κ.  Γιώργος Παπαναστασίου, αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στις αυξημένες ανάγκες του Δήμου Αγρινίου: «Εκσυγχρονίζουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες καθαριότητας και ενισχύουμε την αποτελεσματικότητα των υποδομών μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επιτύχει μια σημαντική αναβάθμιση με την απόκτηση σύγχρονων και αποδοτικών μέσων. Και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τους εργαζόμενους στην καθαριότητα οι οποίοι, την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας, προσφέρουν στην προστασία της δημόσιας υγείας».

Αγρίνιο: Αρχίζουν οι ανοιξιάτικες καλλιέργειες στο Δημοτικό Λαχανόκηπο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr