ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠαιδειαΔήμος Αγρινίου: Άνοιξε η πλατφόρμα για εκπρόθεσμες εγγραφές σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς

Δήμος Αγρινίου: Άνοιξε η πλατφόρμα για εκπρόθεσμες εγγραφές σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς

Δήμος Αγρινίου: Άνοιξε η πλατφόρμα για εκπρόθεσμες εγγραφές σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς

Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου θα διαρκέσουν οι εγγραφές σε δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς στο Αγρίνιο για εκείνους τους γονείς που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν έκαναν αίτηση εμπρόθεσμα.

Η ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της ΚΟΙ.Π.Α. Γιάννης Βασιλείου αναφέρει:

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ΚΟΙ.Π.Α του Δήμου Αγρινίου», ανακοινώνει σχετικά με τις εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφών ή/και επανεγγραφών νηπίων και βρεφών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα εξής:

Από σήμερα Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022, ανοίγει εκ νέου η πλατφόρμα για τις εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφής βρεφών και νηπίων στους Δ.Π.Σ – Δ.Β.Σ του Δήμου Αγρινίου και θα διαρκέσουν μέχρι και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Για εγγραφή στα τμήματα νηπίων δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1-1-2019 έως 31-3-2020.

Για εγγραφή στα τμήματα Βρεφών δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα βρέφη που έχουν γεννηθεί από 01-05-2020 έως και 31-03-2022.

Οι γονείς που έχουν λάβει voucher μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. να το επισυνάψουν στα λοιπά δικαιολογητικά, καθώς αποτελεί κριτήριο προτεραιοποίησης εγγραφής στις εκπρόθεσμες αιτήσεις.

Oι αιτήσεις θα κατατίθενται αποκλειστικά και μόνο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα preschool. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι αναρτημένη, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου, https://agrinio.gov.gr ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://polagrinio.intellisoft.gr..

Προσοχή: Οι γονείς που είχαν δημιουργήσει κωδικούς πρόσβασης στην ανωτέρω εφαρμογή για το σχολικό έτος 2021-2022, δεν απαιτείται να προχωρήσουν σε νέα δημιουργία καθώς εισέρχονται με τους παλαιούς κωδικούς. Στην περίπτωση που έχουν απολέσει τον κωδικό πρόσβασης μπορούν να τον ανακτήσουν ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κινητά τηλέφωνα τύπου smart phone καθώς και tablet.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου θα περιέχονται οδηγίες δημιουργίας λογαριασμού χρήστη καθώς και οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης. Επίσης στην πλατφόρμα https://polagrinio.intellisoft.gr θα βρείτε χρήσιμά έγγραφα – απαραίτητα δικαιολογητικά όπως το Έντυπο Υγείας του παιδιού.

Καιρός – Μαρουσάκης: Επικίνδυνη ημέρα η Παρασκευή – Ισχυρές καταιγίδες και κεραυνοί

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ