ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔήμος Αγρινίου: Ανάδοχος σε συντηρήσεις 1,8 εκατ. ευρώ του οδικού δικτύου

Δήμος Αγρινίου: Ανάδοχος σε συντηρήσεις 1,8 εκατ. ευρώ του οδικού δικτύου

Δήμος Αγρινίου: Ανάδοχος σε συντηρήσεις 1,8 εκατ. ευρώ του οδικού δικτύου

Ανάδοχος σε συντηρήσεις 1,8 εκατ. ευρώ του οδικού δικτύου είναι ο Δήμος Αγρινίου, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Συνείδηση”. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Δύο εργολαβίες για τη συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου θα τρέξουν το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα των διαγωνισμών.

Πρόκειται για την εργολαβία «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ – ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΟΔΩΝ ΔΕ ΣΤΡΑΤΟΥ – ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΩΝ – ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ», προϋπολογισμού 800.000€ και την εργολαβία «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΔΕ ΘΕΣΤΙΕΩΝ– ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ», προϋπολογισμού 1.000.000€, που αμφότερες χρηματοδοτούνται από ίδια έσοδα του Δήμου Αγρινίου. Ανάδοχος και των δύο εργολαβιών αναδείχθηκε ο “ΣΑΚΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ”, με έκπτωση 57,59% και 55,72% αντίστοιχα.

Πρόκειται για έργα συντήρησης του υφιστάμενου οδικού δικτύου αρμοδιότητας του Δήμου Αγρινίου, το οποίο χρειάζεται συντήρηση εξαιτίας της φθοράς από την χρήση του καθώς και την επιβάρυνσή του λόγου έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι εργασίες που προβλέπονται δεν έχουν σκοπό την βελτίωση, τον εκσυγχρονισμό ή την επέκταση του, παρά µόνο την άρση της επικινδυνότητας µε την αποκατάσταση των φθορών του δικτύου.

Οι επεμβάσεις που θα γίνουν στις δημοτικές οδούς σε σχέση με το μήκος ή το πλάτος, θα είναι είτε ολικές, είτε τμηματικές, είτε σημειακές και περιορίζονται µόνο όπου εντοπίζονται οι αστοχίες του οδοστρώματος (καθιζήσεις, λακκούβες, ζυμώματα ασφαλτοτάπητα) και είναι απολύτως απαραίτητες για την ασφαλή διέλευση των χρηστών του δρόμου.

Δημήτρης Παπαδάκης – Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αεροδρόμιο Ακτίου: +19% τον Ιούλιο σε σχέση με το 2019 – Μεγαλύτερη αύξηση και από τη… Μύκονο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ