ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΠρόσκληση από τον Δήμο Ξηρομέρου στην Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας

Πρόσκληση από τον Δήμο Ξηρομέρου στην Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας

Πρόσκληση από τον Δήμο Ξηρομέρου στην Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας

Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Ξηρομέρου, με αντικείμενο απασχόλησης στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, ότι στις 30 Σεπτεμβρίου και έως 2 Οκτωβρίου στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η «Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας», με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στην Έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις Αγροτικών Προϊόντων και Μηχανημάτων και φορείς, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, να γνωρίσει και να εμπιστευτεί τα ιδιαίτερα αυτά προϊόντα και τις δράσεις των φορέων.

Σκοπός της Έκθεσης είναι η ενίσχυση της προβολής και προώθησης του ποιοτικού παραγόμενου αγροτικού προϊόντος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και όσον μας αφορά, στον Δήμο Ξηρομέρου.

Στα πλαίσια αυτά ο Δήμος Ξηρομέρου, διαθέτει δωρεάν χώρο – περίπτερο, κατόπιν ενεργειών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Ελευθέριο Μάντζαρη στο τηλέφωνο 698 660 51 17 για περισσότερες λεπτομέρειες.

«Όχι» της Κυβέρνησης στη διχοτόμηση της Μητρόπολης Αιτωλίας & Ακαρνανίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ