ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΔημήτρης Παπανώτας για Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: “Πατάει στα βήματα μου, θα χτίζω συνέχεια καριέρες;”

Δημήτρης Παπανώτας για Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: “Πατάει στα βήματα μου, θα χτίζω συνέχεια καριέρες;”

Δημήτρης Παπανώτας για Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: “Πατάει στα βήματα μου, θα χτίζω συνέχεια καριέρες;”

“Έγινε γνωστός από την τηλεόραση τα τελευταία δύο χρόνια” επισημαίνει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη του Alpha κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Έτσι, λοιπόν, ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Με ρωτάτε για τον Ποσειδώνα, ο οποίος Ποσειδώνας έγινε γνωστός από την τηλεόραση τα τελευταία δύο χρόνια. Μα θα χτίζω καριέρες συνέχεια εγώ; Ρωτήστε με για έναν άνθρωπο που έχει τα ίδια χιλιόμετρα με μένα τηλεοπτικά, επαναλαμβάνω, γιατί και ο Ποσειδώνας έχει τα χιλιόμετρα του σε άλλους τομείς».

«Τηλεοπτικά, λοιπόν, με ρωτάτε για τον Ποσειδώνα. Και η θεία μου η Μαρίτσα από το χωριό… Θες να σου πω την άποψη μου για την θεία μου την Μαρίτσα; Σε ενδιαφέρει;».

«Ο Ποσειδώνας πατάει στα βήματα μου, κάνει πάρα πολύ καλά , έχει κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις. Διαφωνούμε πολιτικά κάθετα, αυτός είναι δεξιός και εγώ είμαι αριστερός, τελεία» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Δημήτρης Παπανώτας στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ