ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔημήτρης Μακρής: Χρέος των πολυτέκνων Αγρινίου να γκρεμίσουν το ολοκληρωτισμό του Συλλόγου

Δημήτρης Μακρής: Χρέος των πολυτέκνων Αγρινίου να γκρεμίσουν το ολοκληρωτισμό του Συλλόγου

Δημήτρης Μακρής: Χρέος των πολυτέκνων Αγρινίου να γκρεμίσουν το ολοκληρωτισμό του Συλλόγου

Η Δημοκρατία στις οργανωμένες κοινωνίες είναι πυλώνας ευνομίας. Το έλλειμμα δημοκρατίας είναι δυνατόν να υπηρετεί τον ολοκληρωτισμό όπως συμβαίνει με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου. Ο Πρόεδρός προκλήθηκε επανειλημμένα σε ντιμπέιτ να αιτιολογήσει την αντιδημοκρατική στάση του και αρνήθηκε. Προφανώς φοβάται ότι θα βρεθεί εκτεθειμένος και άφωνος στην αδυναμία του να απολογηθεί ενώπιον του λαού των πολυτέκνων και καταφεύγει στην κρυψώνα του.

Επειδή έχω ιστορία μέσα στον Σύλλογο στον οποίο πρωταγωνίστησα αόκνως και ίδρυσα Ομοσπονδία Πολυτέκνων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων με έδρα το Αγρίνιο, βάζω ευθέως το ερώτημα. Γιατί κ. Πρόεδρε εσύ με την γκρίζα παρέα του ολοκληρωτισμού πριν μερικά χρόνια καταργήσατε την Ομοσπονδία και έναντι ποίων ανταλλαγμάτων? Αν αντιληφθούν οι πολύτεκνοι τα παιχνίδια που παίχθηκαν και πως υπονομεύθηκαν τα συμφέροντά τους, θα σας βάλουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Επειδή εξ άλλου τον Σύλλογο τον συντηρείτε ως φορέα ολοκληρωτισμού σας πληροφορώ ότι δεν συνάδει με την ιστορία της αιματοβαμμένηςαπό την αντίσταση κατά του φασισμού πόλης του Αγρινίου.    ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ του Αγρινίου. Στις προσεχείς εκλογές μη δεχθείτε να πάρετε  τα ψηφοδέλτια της πολυσταυρίας του ολοκληρωτισμού που θα σας δώσει ο μηχανισμός τους. Μη δέχεστε υποτίμηση της νοημοσύνης σας. Ψηφίστε τους κατά την κρίση σας μετριοπαθέστερους. Επίσης η ψήφος σας στον κύριο εκφραστή της Δημοκρατικής άποψης Δημήτρη ΜΑΚΡΗ μας δίνει δύναμη για συνέχιση του αγώνα υπέρ του εκδημοκρατισμού. Το προσεχές Σάββατο  μετατρέψτε τις εκλογές σε γιορτή θριάμβου της Δημοκρατίας. Είναι στο χέρι σας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ – Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Κ. Σακελλαροπούλου: «Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου σφράγισε την ιστορία και τον πολιτισμό της Ευρώπης»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr