Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Εγώ ζήτησα να σταματήσει το “Δέκα λεπτά κήρυγμα” στα 3,5 χρόνια»

«Εγώ ήθελα να επαναπροσδιορίσω τις επιλογές μου και αυτό το πλήρωσα, γιατί ο χώρος είναι πολύ αυστηρός», είπε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης. Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης έδωσε…

kouroumpalis193

«Εγώ ήθελα να επαναπροσδιορίσω τις επιλογές μου και αυτό το πλήρωσα, γιατί ο χώρος είναι πολύ αυστηρός», είπε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή του να σταματήσει η σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα».

«Φέτος πρωταγωνιστώ σε δύο παραστάσεις και δεν είχα χρόνο να κάνω τηλεόραση, παρ’ ότι μου έγινε κάποια πρόταση. Λείπουν οι κωμωδίες από την τηλεόραση και επειδή στο παρελθόν έχω παίξει κυρίως σε κωμωδίες, δεν μου γίνονται τόσες προτάσεις», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης είπε στη συνέχεια: «Ο κόσμος λάτρεψε τις σειρές “Δέκα λεπτά κήρυγμα” και “Πολυκατοικία” και αυτό φαίνεται στον τρόπο που με κοιτάζουν. Στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα” τελειώσαμε στα 3,5 χρόνια επειδή το ζήτησα εγώ, ήθελα να σταματήσει η σειρά. Μια απόφαση που μετά τη χρεώθηκα. Εγώ ήθελα να επαναπροσδιορίσω τις επιλογές μου και αυτό το πλήρωσα, γιατί ο χώρος είναι πολύ αυστηρός».

Πηγή εικόνας: NDP

Πηγή: zappit.gr