ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΔήμητρα Παπαδήμα: “Ήταν μεγάλη απογοήτευση όταν η κόρη μου ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός” | Zappit

Δήμητρα Παπαδήμα: “Ήταν μεγάλη απογοήτευση όταν η κόρη μου ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός” | Zappit

Δήμητρα Παπαδήμα: “Ήταν μεγάλη απογοήτευση όταν η κόρη μου ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός” | Zappit

Την Δήμητρα Παπαδήμα φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ1. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την σχέση που έχει χτίσει με την αγαπημένη της κόρη, Θαλασσινή και την αντίδραση που είχε όταν της έκανε γνωστή τη διάθεση να γίνει ηθοποιός.

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Παπαδήμα παραδέχθηκε πως «για μένα ήταν μεγάλη απογοήτευση, όταν μας ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός, γιατί ήταν και είναι σπουδαίο μυαλό. Ξαφνικά όμως δίνει Πανελλήνιες, πάει και γράφει έκθεση, την έβλεπα που ζοριζόταν, την γυρνά στο σπίτι και ακούω κλάματα μέσα από το δωμάτιο. Έκλαιγε, ήξερε να με χειριστεί. «Παιδί μου, τι έγινε; Δεν πήγες καλά; Δεν μας ενδιαφέρει» της είπα και εκείνη μου απάντησε πως «πήγα καλά αλλά δεν θέλω να ξαναπάω. Δεν δίνω Πανελλήνιες, πιέζομαι, τι θες να σκάσω;». Και της λέω το εξής: «Άκουσε παιδάκι μου, δεν θα ξανανοίξεις βιβλίο αλλά δεν θα δηλώσεις πρώτη σχολή στην επαρχία . Αφού δεν θες να γίνεις τίποτα, όπου περάσεις στην Αθήνα». Και πέρασε στο Πάντειο στην Αθήνα, τελείωσε το τμήμα των ΜΜΕ και μου έδωσε το πτυχίο λέγοντας πως θέλει να γίνει ηθοποιός».

«Εντάξει όμως… Έχω μεγάλη απογοήτευση για τον χώρο μας γιατί δεν υπάρχει αξιοκρατία. Αυτό βλέπω. Δηλαδή το δικό μου παιδί έχει πλάτες εμένα, τον Γιάννη, τον παππού. Από τα παιδιά όμως που τελείωσαν μαζί την σχολή της δεν δουλεύει κανέναν. Κανένα παιδί δεν δουλεύει σαν ηθοποιός και το εξηγώ και στην κόρη μου. «Κοίταξε, στην εποχή μου και πίσω υπήρχε κάτι. Κάπως ήταν διαφορετικά τα πράγματα» της είπα».

«Τώρα τα πράγματα λειτουργούν με παρέες, δημόσιες σχέσεις και κλίκες και τα λοιπά» συμπλήρωσε, ακόμα, η Δήμητρα Παπαδήμα στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος με παρουσιάστρια την Τζένη Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ