ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΔήμητρα Ματσούκα: Η πρώτη on camera αντίδραση για τον γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη

Δήμητρα Ματσούκα: Η πρώτη on camera αντίδραση για τον γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη

Δήμητρα Ματσούκα: Η πρώτη on camera αντίδραση για τον γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύονται και όπως έχει γίνει γνωστό ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου. 

Ο Ευρωβουλευτής και επιχειρηματίας που είναι ζευγάρι με την αγαπημένη ηθοποιό από το 2017, δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ».

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής» αναγράφεται χαρακτηριστικά στην αναγγελία του γάμου τους.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Δήμητρα Ματσούκα μετά το τέλος της θεατρικής της παράστασης, με την ίδια να μην κάνει καμία δήλωση. Αντιθέτως γύρισε πλάτη και αποχώρησε, χωρίς να αρθρώσει καμία κουβέντα.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

tlife.gr

Γεωγραφικό ρεσιτάλ Βαμβακούλα – Η Σαντορίνη στο Μεσολόγγι!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ