ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔήμαρχος Ξηρομέρου για την νέα επένδυση στο λιμάνι του Αστακού: «Αν δεν μπουν οι τελικές υπογραφές όλα είναι στον αέρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήμαρχος Ξηρομέρου για την νέα επένδυση στο λιμάνι του Αστακού: «Αν δεν μπουν οι τελικές υπογραφές όλα είναι στον αέρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήμαρχος Ξηρομέρου για την νέα επένδυση στο λιμάνι του Αστακού: «Αν δεν μπουν οι τελικές υπογραφές όλα είναι στον αέρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μία επένδυση “προσεγγίζει” το λιμάνι του Αστακού στο Πλατυγιάλι. Επιχειρηματίες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν έργα αναβάθμισης με εξειδίκευση στο yachting που θα “απογειώσουν” το λιμάνι την τουριστική περίοδο.

Από την άλλη πλευρά “μικρό καλάθι” κρατά ο δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, αφού όπως τονίζει αν δεν μπουν οι τελικές υπογραφές όλα είναι στον αέρα, καθώς το ενδιαφέρον για το Πλατυγιάλι είναι διαχρονικό. Για το λόγο αυτό, η στάση που διατηρεί ο Δήμος Ξηρομέρου απέναντι στο φημολογούμενο επιχειρηματικό ενδιαφέρον είναι επιφυλακτική, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία και αλλά και τις τράπεζες.

Με πληροφορίες από xiromeronews.com, ioniantv.gr
Φωτογραφία: ioniantv.gr

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το «έγκλημα» στο Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr