ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΔήμαρχος Μεσολογγίου: Ανήκουστη η μεταχείριση εργαζομένων του Δήμου και της Αντιδημάρχου (video)

Δήμαρχος Μεσολογγίου: Ανήκουστη η μεταχείριση εργαζομένων του Δήμου και της Αντιδημάρχου (video)

Δήμαρχος Μεσολογγίου: Ανήκουστη η μεταχείριση εργαζομένων του Δήμου και της Αντιδημάρχου (video)

Δήμαρχος Μεσολογγίου: Ανήκουστη η μεταχείριση εργαζομένων του Δήμου και της Αντιδημάρχου 

“Ανήκουστη η μεταχείριση εργαζομένων του Δήμου και της Αντιδημάρχου Καθαριότητας Φόνης Μελαχρή επειδή κάνουν ευσυνείδητα το καθήκον τους για να διατηρήσουν το Δήμο μας σε τάξη και καθαριότητα” δήλωσε ο δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος για την σύλληψη της Αντιδημάρχου και των τεσσάρων εργαζομένων του δήμου.

Νωρίτερα το σωματείο εργαζομένων του δήμου Μεσολογγίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το γεγονός:

“Δυστυχώς επαληθευτήκαμε.

Εργαζόμενοι του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, είναι αναγκασμένοι να περάσουν την σημερινή νύχτα στο κρατητήριο, εν μέσω γιορτών, μακριά από τις οικογένειες τους,  καθώς υφίστανται το αποτέλεσμα των παράνομων εντολών, της προχειρότητας και της ανευθυνότητας  της δημοτικής αρχής.

Σήμερα το πρωί συνάδελφοι, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου εξαιτίας «νομιμότητας»  της λειτουργίας ΣΜΑ στο κτήμα «Πετούνι».

Δυστυχώς η προχειρότητα και ανευθυνότητας  με την οποία η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Το φωνάζουμε τόσο καιρό προς κάθε κατεύθυνση, ο επικοινωνιακός και μόνο  τρόπος διαχείρισης των απορριμμάτων  έχει σοβαρές συνέπειες, εκτός από το περιβάλλον και τους Δημότες,και στις ζωές των εργαζομένων.

Ελπίζουμε η ταλαιπωρία αυτή των συναδέλφων να λήξει άμεσα και να ζητηθούν ευθύνες από τους πραγματικά υπευθύνους.

Το σωματείο  θα σταθεί για μία ακόμη φορά πλάι τους και θα ζητήσει την λογοδοσία των υπευθύνων ,όσο ψηλά και να βρίσκονται”.

Η δήλωση έχει ως εξής:

Μεσολόγγι: Υπό κράτηση εργαζόμενοι του Δήμου – “Υφίστανται το αποτέλεσμα των παράνομων εντολών”
 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ