ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔημαρχείο Αγρινίου: Επί τάπητος ο σχεδιασμός και η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της αντιπυρικής περιόδου (ΦΩΤΟ)

Δημαρχείο Αγρινίου: Επί τάπητος ο σχεδιασμός και η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της αντιπυρικής περιόδου (ΦΩΤΟ)

Δημαρχείο Αγρινίου: Επί τάπητος ο σχεδιασμός και η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της αντιπυρικής περιόδου (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση εργασίας  με τον Περιφερειακό Διοικητή Π.Υ Δυτ. Ελλάδος Αρχιπύραρχο Νίκο Ρουμελιώτη,  τον  Διοικητή Π.Υ. Ν. Αιτ/νιας  Πύραρχο Χρ.Μπόκα και τον  Αντιπύραρχο Ευστρ.Πετράκη Διοικητή Π.Υ. Αγρινίου είχε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ο σχεδιασμός και η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της αντιπυρικής περιόδου αλλά και ο συντονισμός δράσεων για την πρόληψη έκτακτων φαινομένων.

«Θέλω να ευχηθώ στην ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει.  Είμαι βέβαιος για τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας της Υπηρεσίας σας. Η προστασία του περιβάλλοντος από κάθε απειλή απαιτεί τη μέγιστη δυνατή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων. Όπως κάθε χρόνο θα συνεργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να θωρακίσουμε τον Δήμο προς όφελος των πολιτών», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr